Yandex Metrica

Galatasaray'ın yıldızı Mauro İcardi ile anılmıştı! Simge Sağın'dan hayranlarını heyecanlandıran aşk itirafı!

Galatasaray'ın yıldızı Mauro İcardi ile anılmıştı! Simge Sağın'dan hayranlarını heyecanlandıran aşk itirafı!

Türkiye'nin sevilen kadın şarkıcılarından olan 42 yaşındaki simge Sağın, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleeri kapsamında Kıbrıs'ta konser verdi. Ünlü şarkıcı Kıbrıslıları coştururken, aşk hayatıyla ilgili hayranlarını heyecanlandıran itiraflarda bulundu.

Yaşam

21.05.2024, 18:26

Galatasaray stadyumlarında 'Aşkın Olayım' parçasıyla büyük ses getiren, 'Üzülmedin Mi?, Yankı, Öpücem' gibi şarkılarıyla en çok dinlenen kadın şarkıcılar arasında yerini aldı. 

Ünlü şarkıcı geçtiğimiz günlerde katıldığı bir youtube programında aşk hayatı ile ilgili açıklamalar yaparak, "Sevgilim yok. Uzun süredir bekarım. Arada denemeler oldu ama sonunda yalnızlığın daha güzel olduğuna karar verdim" demişti. 

Nihat Genç'ten ajanlarla ilişki yaşayan Nagehan Alçı, Nevşin Mengü ve Yasemin Çongar'a: Harbi kadınlarmış Nihat Genç'ten ajanlarla ilişki yaşayan Nagehan Alçı, Nevşin Mengü ve... Haberi Görüntüle

'İCARDİ'YE O ŞARKIYI PAYLAŞTIRAMAZDIM'

Şarkıcı Sağın Icardi'nin 'Aşkın Olayım' şarkısı paylaşımına ilişkin ise, ''Benim hiçbir şeye karşı bir çabam olmadı. Hayatım boyunca her şey çabasızlığımdan önüme geldi. Çabalamak, bir şeyi zorlamak çok benlik değil. Ben zaten çabalasam da buraya getiremezdim. Milyon dolar harcasaydım, Icardi'ye o şarkıyı paylaştıramazdım. Kaldı ki adam dünya starı ve çok ünlü. Ulaşması da çok güç. Nasıl yapabilirdim ki bunu? Mümkün olmayan bir şey mümkün oldu. Öyle ki beş yıl önce çıkan şarkı, bugünün en çok dinlenen şarkısı oldu'' dedi.

Ünlü sanatçı Sezen Aksu dolandırıcıların hedefi oldu! Minik Serçe binlerce lira dolandırıldı! Ünlü sanatçı Sezen Aksu dolandırıcıların hedefi oldu! Minik Serçe binlerce... Haberi Görüntüle

'AŞIK OLMAYI BEKLİYORUM'

Şarkıcı Sağın son olarak ise 19 Mayıs Gençlik ve Sor Bayramı etkinlikleri kapsamında Kıbrıs'ta bir otelde verdiği konser sonrasında aşk hayatına ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Sağın,  "Aşık olmayı bekliyorum. Uzun zamandır kalbim boş. Şıp sevdi değilim. Öyle sosyal medyadan da etkilenip birisiyle duygusal ilişki yaşamam. Görmem ve gözlerine bakıp etkilenmem lazım. Kolay kolay etkilenmiyorum. Ama Aşık oldum mu da uzun olması için kendimi veriyorum" dedi.

Yılmaz Morgül'den şaşırtan sokak hayvanları çıkışı: Ben hayvanım beni de... Yılmaz Morgül'den şaşırtan sokak hayvanları çıkışı: Ben hayvanım beni de... Haberi Görüntüle

YAZ ŞARKISIYLA GELİYOR

Yeni şarkı için müjdeli haberini veren ünlü şarkıcı Sağın,  "Baktım, bana uzun zamandır hareketli şarkılar yapmadığım yönünde çok eleştiri geliyor. Evet, ben de düşündüm doğru. İşte bu yüzden yaz aylarında dillere düşecek kıpır kıpır bir şarkı hazırlıyoruz. Çok heyecanlıyım" ifade etti. 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading