Yandex Metrica

Ruhi Çenet'in YouTube kanalı neden kapalı? Çalındı mı?

Ruhi Çenet'in YouTube kanalı neden kapalı? Çalındı mı?

YouTube'da milyonlarca abonesi olan ünlü YouTuber Ruhi Çenet'in başı bir kez daha hackerlarla dertte. Ruhi Çenet'in YouTube kanalı bir kez daha çalındı. Kanala girmek isteyenler "Topluluk Kurallarımızı ihlal ettiği için bu kanal kaldırıldı." uyarısı ile karşılaştı. Peki Ruhi Çenet'in YouTube kanalı neden kapalı? Ruhi Çenet'in YouTube hesabı kapatıldı mı?

Yaşam

15.05.2024, 23:56

YouTube'da milyonlarca abonesi olan Ruhi Çenet'in kanalı bir kez daha çalındı. Türkiye'e ne fazala aboneye sahip YouTuber'laradan biri olan  Ruhi Çenet'in kanalı bir kez daha çalınmıştı. Çenet daha önce yaptığı açıklamada  "Kanalımız hacklendi, bu sahte yayınlara inanmayın" diyerek kanalının geri alındığını duyurmuştu. Ancak bu kez Ruhi Çenet'in YouTube kanalına girmek isteyenler "Topluluk Kurallarımızı ihlal ettiği için bu kanal kaldırıldı." uyarısı ile karşılaşıyor. 

Doktoru ameliyat etmek istemedi! Demet Akalın kilo vermek için bıçak altına yattı! Ünlü  şarkıcı verdiği kilolarla pes dedirtti! Doktoru ameliyat etmek istemedi! Demet Akalın kilo vermek için bıçak... Haberi Görüntüle

RUHİ ÇENET'İN YOUTUBE KANALI KAPATILDI MI?

"Topluluk Kurallarımızı ihlal ettiği için bu kanal kaldırıldı." uyarısı ile karşılaşan YouTube kullanıcıları Ruhi Çenet'in YouTube kanalı neden kapalı? sorularına yanıt aramaya başladı. Ruhi Çenet'in Youtube hesabının bir kez daha çalındığı öğrenildi.

ruhi_çenet_youtube.JPG

Bu akşam İsveç'te Sertab rüzgarı esecek! Sertab Erener Eurovision ikinci yarı finalinde Everyway That I Can'i seslendirecek Bu akşam İsveç'te Sertab rüzgarı esecek! Sertab Erener Eurovision ikinci... Haberi Görüntüle

RUHİ ÇENET'İN YOUTUBE HESABI ÇALINDI MI?

9 milyona yakın abonesi olan Ruhi Çenet'in YouTube kanalı çalındı. Ruhi Çenet'in kanalındaki değişim dikkatleri çekti. Kanalın hem profil fotoğrafı hem de  ismi değişti.

Ünlü türkücü Kahtalı Mıçı'dan üzen haber! 'Lütfen dualarınızı esirgemeyin' diyerek duyurdu! Ünlü türkücü Kahtalı Mıçı'dan üzen haber! 'Lütfen dualarınızı esirgemeyin' diyerek... Haberi Görüntüle

RUHİ ÇENET KİMDİR?

Ruhi Çenet, 20 Ekim 1990'da Aydın'da doğdu. 2024 itibari ile 34 yaşındadır. 

Ünivesite eğitimi için Hindistan'a gitti. 2011 yılında Türkiye'ye geldikten sonra, "Ruhi Çenet Videoları" adıyla 19 Eylül 2012'de açtığı kanal aracılığıyla YouTube platformu için video içerikleri üretmeye başladı. 

Türkiye'nin abone sayısı en yüksek YouTube kanallarından birine sahip oldu. 

Ruhi Çenet, bilgilendirici, eğitici, öğretici ve belgesel türlerinde videolar çekmektedir.

Aynı zamanda bağımsız bir belgesel yapımcısıdır. Ağustos 2019 tarihinde Cansu Gizem Çenet ile evlendi.

 

Filmografisi

Yıl Yapım

2018 Enes Batur Hayal mi Gerçek mi?

2019 Enes Batur Gerçek Kahraman

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Yaşam


Loading