Yandex Metrica

Sitede Ara

Doktoru ameliyat etmek istemedi! Demet Akalın kilo vermek için bıçak altına yattı! Ünlü şarkıcı verdiği kilolarla pes dedirtti!

Doktoru ameliyat etmek istemedi! Demet Akalın kilo vermek için bıçak altına yattı! Ünlü  şarkıcı verdiği kilolarla pes dedirtti!

52 yaşındaki ünlü şarkıcı Demet Akalın fazla kilolarından kurtulmak için bıçak altına yattı. Ünlü sanatçı geçirdiği operasyon sonrasında ise kilo veriğine mutlu olduğunu söylerken doktorunun ise operasyonu kabul etmemesinin nedenini açıkladı.

Yaşam

19.05.2024, 19:53

Türkiye'nin en sevilen kadın sanatçılarında olan 52 yaşındaki Demet Akalın TV8 ekranalrında sunduğu programında önemli açıklamalarda bulundu.

Çalkala, Evli Mutlu Çocuklu, Pırlanta, Afedersin, Mucize gibi şarkıları seslendiren ünlü şarkıcı Demet Akalın magazin dünyasında verdiği kilolarla bu kez adından söz ettirmeyi başardı.

Gelin altınlarıyla göz kamaştırdı! Şanlıurfa'daki aşiret düğününde takılan takılar valizlere sığmadı! Gelin altınlarıyla göz kamaştırdı! Şanlıurfa'daki aşiret düğününde takılan takılar valizlere... Haberi Görüntüle

OPERASYON SONRASI 10 KİLO VERDİ

Ünlü şarkıcı Akalın bayramda sahnelere çıkmadığını operasyon geçirdiğini açıkladı.

Ünlü şarkıcı Demet Akalın 10 kilo verdiğini belirterek, "Zayıfladım herkes merak ediyor. Küçük bir operasyon yaptık diyetle falan değil. Bu işlerden korkuyordum ama bu sefer doktora güvendim. 10 küsür kilo gitti. İlk başta doktor beni istemedi, yanlış bir şey olursa başına bela olurum diye.'' açıkladı.

Ünlü çiftten kötü haber! Boşanmalarına ihtimal bile verilmedi! Yıllar süren evliliklerini tek kalemde sildi! Ünlü çiftten kötü haber! Boşanmalarına ihtimal bile verilmedi! Yıllar süren... Haberi Görüntüle

''ŞU AN ÇOK MULTUYUM''

İnsan kendini mutlu hissediyorsa her şeyi yaptırabilir diyen Akalın, ''Çok mutsuzdum, şu an mutluyum. Artık fizikse bizde de var. Bende yalan yok, bir sürü insan var. İnsan kendini mutlu hissediyorsa her şeyi yaptırabilir.'' dedi.

Bütün gerçekleriyle duyurdu! Alişan dizilerde rol almamasının nedenini ilk kez açıkladı! Bütün gerçekleriyle duyurdu! Alişan dizilerde rol almamasının nedenini ilk kez... Haberi Görüntüle

'KİLO VERDİM DİYET DE YAPACAĞIM'

Bayram turnelerine katılmayan ünlü sanatçı Akalın liposuction yatırdığın ve 6 kilo yağ aldırdığını belirtti. Ünlü sanatçı Akalın, ''Şimdiye dek 10 kilo verdim, daha da vereceğim. Diyet de yapıyorum. Hedefim 10 sene önceki kıyafetlere girebilmek. Operasyondan sonra her gün yürüyorum. Eski kıyafetlerimi çıkartıp bakıyorum. İlk şarkının klibinde hissettim bu durumu, çok güzel bir kıyafet vardı, onu giydim sonra operasyon yaptırmaya karar verdim. Estetik işi şans, cildine göre değişiyor." ifade etti. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Loading