Yandex Metrica

Sitede Ara

İngiliz Kraliyet ailesi temelinden sarsıldı! Kardeş kavgası başladı! Prens Harry ve Prens William arasındaki küslüğün nedeni öğrenildi!

İngiliz Kraliyet ailesi temelinden sarsıldı! Kardeş kavgası başladı! Prens Harry ve Prens William arasındaki küslüğün nedeni öğrenildi!

Dünya'nın en çok konuşulan aileleri arasında yerini alan İngiliz Kraliyet ailesinde günlerdir süren aile içi tartışmalar ve kavgalar bitmek bilmedi. Kral Charles ve Prenses Kate Middleton'a konulan kanser teşhisinden sonra Prens Harry'nin de Amerika'ya aşınıp ailesini terketmesi sonrasında barışma adımı attı. Ancak Kral Charles oğluna merhanmet gösterse de abisi Prens William için aynı durum söz konusu olmadı ve onu affetmeyceğini açıkladı.

Yaşam

18.05.2024, 12:26

Son dönemlerde aile arasında yaşanan Kral Charles ve Prens Kate Middleton'a konulan kanser teşhisi sonrası tedavi sürecine girilmişti.

Kanse tedavisi gören kayınbaba gelin son zamanlarda sağlık durumları hakkında merak edilenleri Kensington Sarayı bilgilendiriyor.

İltifatlar havada uçtu! Hülya Avşar 'lokum gibi çocuk' dedi! Mert Demir'den cevap gecikmedi! İltifatlar havada uçtu! Hülya Avşar 'lokum gibi çocuk' dedi! Mert... Haberi Görüntüle

AİLESİNİ GERİDE BIRAKIP AMERİKA'YA YERLEŞMİŞTİ

Kaliyet ailesi ikilinin iyileşmesi için tedavi süreçlerine yoğunlaşmış olsalar da geçtiğimiz yıl Sussex Prensi Harry karısı Megan Markle ile Buckhingnam Sarayı'nı terk ederek Amerikaya taşınmışlardı.

Çiftin Amerika'ya taşınmalarının ardındn ise geride birçok soru işareti kalmış, Harrt tüm kraliyet haklarından feragat ederek Amerika'ya yerleşmişti. 

Libidosu en yüksek beş burç belli oldu! İçlerinde sizin burcunuz da var mı? Libidosu en yüksek beş burç belli oldu! İçlerinde sizin burcunuz... Haberi Görüntüle

KARISI İLE AİLESİ ARASINDA KALDI

Kraliyet ailesinin yaramaz çocuğu olarak bilinen ve yaptıklarıyla gündemden düşmeyen Prens Harry'nin Amerikan asıllı olan eşi Megan Markle, Kraliyet ailesinin isenmeyen gelini olmuş, aile tarafından dışlanmaya başladnığı iddia edilmişti. 

Milyonlar havada uçuştu! Kral Charles'in serveti açıklandı! Köşeyi dönen Kral zenginliğiyle annesini geride bıraktı! Milyonlar havada uçuştu! Kral Charles'in serveti açıklandı! Köşeyi dönen Kral... Haberi Görüntüle

AİLEYE ZEYTİN DALI UZATTI

Ancak Prens Harry'nin kurmuş olduğu, savaş gazisi askerlere yardım toplamak amaçlı düzelenen Invictus Oyunları'nın 10. yıl kutlaması için Harry aile üyelerine davet göndermişti. 

Kraliyet ailesinin yakın kaynaklarından alınan bilgilere göre ise ailenin davete yanıt vermediği öğrenilmişti. 

Ünlü modacı klavye delikanlılarını bombaladı! Sanal alemde siyasilere küfretmek... Ünlü modacı klavye delikanlılarını bombaladı! Sanal alemde siyasilere küfretmek... Haberi Görüntüle

KATE'NİN HASTALIĞINI TELEVİZYONDAN ÖĞRENDİ

Kate Middleton'un kansere yakalandığını televizyondan öğrenen Prens Harry hakkında Kraliyet Uzmanı Gazeteci Christopher Anderson,  “Harry Kate Middleton ile yeniden bağlantı kurmayı çok istiyor. Bir zamanlar son derece yakındılar ve Harry, Kate'in şok edici videosu aracılığıyla hepimizin öğrendiği gibi öğrendiği kanser teşhisi haberinden çok etkilendi” dedi.

Harry, Kate'nin kanser olduğunu öğrenmesinin ardından iletişime geçmek için uğraştığını ancak bunu başaramadığı iddia edildi.

Prens Harry'nin aile üyeleri ile yakınlık kuramayacağı ve bir daha görüşemeyeceği baı yakın kaynaklar tarafından dillendirilse de Kral Charles'in kanser sonrasında oğluna karşı daha hassas olduğu öğrenildi. 

Netflix'in popüler dizisine dava şoku! Gerçek hikayeden uyarlandı denilmişti! Gerçek bambaşka çıktı! Netflix'in popüler dizisine dava şoku! Gerçek hikayeden uyarlandı denilmişti! Gerçek... Haberi Görüntüle

KRAL CHARLES'İN OĞLUNA KALBİ YUMUŞADI

Ancak baba Charles her ne kadar oğlu Harry'i affetmek için bir adım atsa da Galler Prensi William için işler ne yazik ki öyle olmadı.

Müge Anlı'nın programında kan donduran itiraf! Önce yardım istedi sonra cinayetin detaylarını tek tek açıkladı! Müge Anlı'nın programında kan donduran itiraf! Önce yardım istedi sonra... Haberi Görüntüle

ABİSİ WİLLİAM'DAN AĞIR SÖZLER

Pren William, Harry'i asla affetmeyeceği öğrenilirken, “Karımın yanına bile yanaşamaz” açıklaması yağtığı iddia edildi. 

Prens Harry prenses Kate Middlton'u kardeşi gibi gördüğünü ve ona olan bağlılığı dikkatlerden kaçmamıştı. 

Prens Harry daha öne Kate Middleton hakkında, “Yeni baldızımı sevdim. Onun baldızdan çok kız kardeşim olduğunu hissediyordum, hiç sahip olmadığım ve hep istediğim kız kardeşim ve sonsuza kadar Willy'nin yanında duracağı için mutluydum. Ağabeyim için iyi bir eşti. Birbirlerini gözle görülür biçimde mutlu ediyorlardı ve bu nedenle ben de mutluydum” demişti. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Loading