Yandex Metrica

Milyonlar havada uçuştu! Kral Charles'in serveti açıklandı! Köşeyi dönen Kral zenginliğiyle annesini geride bıraktı!

Milyonlar havada uçuştu! Kral Charles'in serveti açıklandı! Köşeyi dönen Kral zenginliğiyle annesini geride bıraktı!

İngiltere Kraliçesi Elizabeth'ibn ölümünden sonra tahta ıkan en yaşlı kral ünvanını alan Kral 3. Chareles'in serveti açıklandı. 75 yaşındaki kralın serveti dudak uçuklattı.

Yaşam

21.05.2024, 00:35

Dünya'nın en yaşlı tahta çıkan karalı ünvanını alan Kral 3. Charles 6 Mayıs 2023 yılında annesi Kraliçe Elizabeth'in ölümünden sonra taç giyme töreni gerçekleştirilmiş, Abbey Kilisesi'nde ki tören ise tüm dünya basınında geniş yankı uyandırmıştı.

Müzikseverler yasta! Grammy Ödüllü şarkıcı Adele'den hayranlarını üzen haber! Müzikseverler yasta! Grammy Ödüllü şarkıcı Adele'den hayranlarını üzen haber! Haberi Görüntüle

KRAL SERVETİNE SERVET KATTI

İngiltere'nin en zengin isimleri arasında yerini alan Kral 3. Charles'in seveti ise açıklandı. 75 yaşındaki ünlü Kral'ın 770 milyon dolarlık serveti olduğu ortaya çıktı.

Kral'ın kişisel servetiyle birlikte Birleşik Kralık'taki en zengin 258'inci kişi oldu. 

Gerçekler bambaşka çıktı! Eda Ece eşi Batuhan Tuncer ile boşanma iddialarına yanıt verdi: Bir ay oldu... Gerçekler bambaşka çıktı! Eda Ece eşi Batuhan Tuncer ile boşanma... Haberi Görüntüle

ANNESİNİ GERİDE BIRAKTI

Annesi Kraliçe Elizabeth'in ise serveti 486 milyon dolar iken oğlu annesini geride bıraktı.

Fenomen Ala Tokel'in paylaşımları aşklarını ele verdi! Ünlü futbolcu ile baş başa tatile gittiği ortaya çıktı! Fenomen Ala Tokel'in paylaşımları aşklarını ele verdi! Ünlü futbolcu ile... Haberi Görüntüle

KIRMIZI PORTRESİ ÇOK KONUŞULMUŞTU

Geçtiğimiz günlerde ise Kral Charles'in yağlı boya portresi çok konuşulmuş, arka plandaki koyu kırmızı rengin kullanılması ise dikkat çekmişti. 

Kral'ın kırmızı renkli kullanılan portresinin ise ressam Jonathan Yeo tarafından resmedilmesi ve Kral'ın omzundaki kelebek tasviri ise sosyal medya da çok konuşulmuştu.

 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

2

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading