Yandex Metrica

Nasıl başlarsa öyle gider! Gizlice evlenen ünlü oyuncu Görkem Sevindik ve eşi yine gizlice...

Nasıl başlarsa öyle gider! Gizlice evlenen ünlü oyuncu Görkem Sevindik ve eşi yine gizlice...

Son olarak Ateş Kuşları dizisinde rol almış, Kurtlar Vadisi Pusu ve Söz dizisi ile ününe ün katmış ünlü oyuncu Görkem Sevindik, Milli Basketbolcu eşi Kübra Siyahdemir ile sessizz sedasız boşandığı öğreniildi.

Yaşam

17.05.2024, 19:54

Kalbim Seni Seçti, Kurtlar Vadisi Pusu, Ramo, Söz, Erkekler Severse, Ateş Kuşları gibi dizilerde rol almış 37 yaşındaki ünlü oyuncu Görkem Sevindik ve eşinden kötü haber.

Yüzükler bu yul takılacak mı? 2024'te hangi burçlar dünya evine girecek? İşte bu yıl evlenme olasılığı en yüksek olan o 4 burç! Yüzükler bu yul takılacak mı? 2024'te hangi burçlar dünya evine... Haberi Görüntüle

GİZLİCE EVLENMİŞLERDİ

2020 yılında Milli basketbolcu Kübra Siyahdemir ile gizliece evlen çit bir yıl sonra anne baba olmanın heyecanını yaşamış Marsel adında bir oğulları olmuştu.

Filipinlerin mistik adası: Siquijor! Büyücülük, şeytan çıkarma, doğaüstü tedavileri ile ünlü Filipinlerin mistik adası: Siquijor! Büyücülük, şeytan çıkarma, doğaüstü tedavileri ile... Haberi Görüntüle

SESSİZ SEDASIZ BOŞANDILAR

Özel hayatlarını pek fazla paylaşmyana çiftin ise geçen ay Küçükçekmece Aile Adliyesi'nde anlaşmalı olarak sessiz sedasız boşandıkları öğrenildi.

Çiftin yakın çevresi anlaşmalı bir şekilde boşandıklarını ifade ederken, Görkem Sevindik ve Kübra Siyahdemir'den henüz konuya ilişkin bir açıklama gelmedi.

Ayrıca çiftin ise sosyal medya platformu instagram üzerinden hala birbirlerini takip ettikleri öğrenildi. 

Zeynep Bastık aşkta yine umduğunu bulamadı! Sevgilisi Ali Can Ayyıldız ile ayrılık sebepleri ortaya çıktı! Zeynep Bastık aşkta yine umduğunu bulamadı! Sevgilisi Ali Can Ayyıldız... Haberi Görüntüle

YAKIN ZAMANDA BOŞANAN ÇİFTLER

CEYDA DÜVENCİ- BÜLENT ŞAKRAK

Geçtiğimiz ay ünlü sunucu Ceyda Düvenci ve oyuncu eşi Bülent Şakrak'ta 2015 yılında dünyaevine girmiş ancak sessiz sedasız boşanmışlardı. Çiftin ayrılıklarında ise aldatma iddiaları güçlenmişti.

OĞUZHAN KOÇ- DEMET ÖZDEMİR

Ünlü şarkıcı Oğuzhan Koç ve oyuncu Demet Özdemir'de 2022 Ağustos ayınd dünyaevine girmiş ancak 2023 yılında ise evlilikleri sonlanmıştı.

SEYMA SUBAŞI- MOHAMMED AL SALOUSSİ

Acun Ilıcalı ile evlenen sonraında ise Melisa adında bir kızı olan Şeyma Subaşı'da Mısırlı millyarder Mohammed Al saloussi ile evlenmiş ancak 5 ay sonra boşanmışlardı.

BUĞRA GÜLSOY- NİLÜFER GÜRBÜZ

Bahar dizisindeki rolü ile kendine hayran bırakan oyuncu Buğra Gülsoy'da Nilüfer Gürbüz ile 2018 yılında evlenmiş, çift 2023 yılında evliliklerine son vermişti. 

BUSE TERİM- VOLKAN BAHÇEKAPILI

Ünlü sosyal meday fenomeni olan ve ünlü teknik direkör Fatih Terim'in kızı Buse Terim'de Volkan Bahçekapılı ile geçtiğimiz ay sessiz sedasız boşandı.

MESUT AKUSTA- ŞAFAK ÖZBİR

2016 yılında Şafak Özbir ile dünyaevine girmiş ünlü oyuncu Mesut Akusta'da geçtiğimiz aylarda anlaşmalı bir şekilde boşanmışlardı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Loading