Yandex Metrica

Sitede Ara

Final öncesi kadro değişti! İnci Taneleri dizisine heyecan veren iki isim geliyor!

Final öncesi kadro değişti! İnci Taneleri dizisine heyecan veren iki isim geliyor!

Kanal D ekranlarının en sevilen dizilerinden olan 'İnci Taneleri'nin oyuncu kadrosuna iki isim daha dail oluyor. Dizinin sezon finaline sayılı günler kala kadrodaki değişiklik ise izleyicileri şaşırttı.

Yaşam

19.05.2024, 21:40

Ünlü oyuncu ve senarist Yılmaz Erdoğan'ın kaleme aldığı Şenol Sönmez'in yönetmen koltuğuna oturduğu ve barşollerinde Yılmaz Erdoğan, Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç, Kubilay Aka, Riza Kocaoğlu,Güven Kıraç, Yasemin Conka gibi isimlerin yer aldığı dizi izlenme rekorları kırmaya devam ediyor.

Ömer dizisi bitti mi? Ömer neden final yaptı, reytingleri kötü müydü? Ömer dizisi bitti mi? Ömer neden final yaptı, reytingleri kötü... Haberi Görüntüle

SEZON FİNALİ TARİHİ BELLİ OLDU

Her Pazartesi Kanal D ekranlarında yerini almaya devam eden dizi 25 Ocak günü izleyiciyle buluşmuştu. 

Dizinin ise  30 Mayıs günü 17. Bölümünde sezon finali yapacağı öğrenildi. 

Kızılcık Şerbeti'nin fettan gelini Nilay annesiyle aynı dizide! Oyuncu Feyza Civelik'in annesi bakın kim çıktı? Kızılcık Şerbeti'nin fettan gelini Nilay annesiyle aynı dizide! Oyuncu Feyza... Haberi Görüntüle

KADROYA 2 YENİ İSİM 

Final öncesi ise dizinin kadrosuna iki sürpriz isim daha dahil oluyor. 

Sana Bir Sır Vereceğim, Servet, Sen Kiminle Dans Ediyorsun gibi dizilerde rol alan ünlü oyuncu Bora Cengiz, diziye Azem karakterinin (Yılmaz Erdoğan) kızı Nehir'in (Sera Kutlubey) tedavi merkezinde tanıştığı Arcan'a hayat verecek.

Kadroya dahil olan bir diğer isim ise Arcan'ın annesi 'mahsun Hanım'ı canlandıracak olan ünlü oyuncu Gülenay Kalkan oldu. 

 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Loading