Yandex Metrica

Sabancılar'ın gelini mi oluyor? Hande Erçel, Hakan Sabancı ile birlikte aile davetlerine katılmaya başladı!

Sabancılar'ın gelini mi oluyor? Hande Erçel, Hakan Sabancı ile birlikte aile davetlerine katılmaya başladı!

Ünlü oyuncu Hande Erçel ve iş insanı Hakan Sabancı'nın uzun süredir dolu dizgin yaşadığı aşk hayatı tam gaz devam ediyor. Hakan Sabancı'nın ise bu kez Hande Erçel'in ablası Gamze Erçel'in evlilik yıl dönümü kutlamalarına katıldı. Sosyal medyada ise Hande Erçel'in artık ''Sabancıların gelini olmaya mı hazırlanıyor?'' sorusunu konuşulmaya başlandı.

Yaşam

04.05.2024, 10:14

2023 yılından beri dolu dizgin aşk yaşanaya devam eden 30 yaşındaki Hande Erçel ve ünlü iş insanı Hakan Sabancı magazin dünyasının gündeminden düşmüyor.

Ölümlerden döndü! Yeşilçam'ın ünlü yıldızı Kadir İnanır'ın sağlık durumu hakkında açıklama! Ölümlerden döndü! Yeşilçam'ın ünlü yıldızı Kadir İnanır'ın sağlık durumu hakkında... Haberi Görüntüle

TATİLLERİ BİTMEK BİLMİYOR

Sık sık yurtdışı tatiline çıkan ünlü çiftin son olarak başbaşa gittikleri Japonya tatili gündeme düşmüş, her fırsatta ülke ülke gezmeleri de sosyal medya da çok konuşulmuştu.

Sokak ortasında kızını dövdü! Müdahale edenlere 'alın sizin olsun'dedi! Vizdansızlığın kitabını yazan anne pes dedirtti! Sokak ortasında kızını dövdü! Müdahale edenlere 'alın sizin olsun'dedi! Vizdansızlığın... Haberi Görüntüle

AİLE KUTLAMALARINA KATILDILAR

Ünlü çift bu kez de Hande Erçel'in ablası Gamze Erçel ve eniştesi Caner Yıldırım'ın evlilik yıldönümleri kutlamasına katıldı.

Hande Erçel'in eniştesi Caner Yıldırım'ın sosyal medyahesbından evlilik yıldönümlerine özel yaptığı paylaşımda Hakan Sabancı ve Hande Erçel'in de davetteyerini aldığı görüldü.

İkilinin aile davetlerine katılmasından sonra ise Erçel'in Sabancıların ailesine yavaş yavaş adım attığı iddia edildi.

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Loading