Yandex Metrica

Ankaragücü 'Soner Sarıkabadayı'yı transfer etti: Gülümse çekiyorum

Ankaragücü 'Soner Sarıkabadayı'yı transfer etti: Gülümse çekiyorum

MKE Ankaragücü, kadrosuna kattığı İtalyan futbolcu Riccardo Saponara'nın Soner Sarıkabadayı'ya benzerliğiyle dikkat çekti. Sosyal medyada başlayan eğlenceli diyalog, kulüp ve sanatçı arasında espri dolu bir iletişime dönüştü. İşte Ankaragücü ve Soner Sarıkabadayı'nın viral olan o komik diyalogu!

Spor

23.02.2024, 12:02

MKE Ankaragücü'nün Hellas Verona'dan transfer ettiği İtalyan futbolcu Riccardo Saponara, Türk şarkıcı Soner Sarıkabadayı'ya benzerliğiyle dikkat çekti. Bu benzerlik, sosyal medyada futbolseverler arasında konuşulmaya başlandı.

Zaniolo'dan Galatasaray'a ve İtalya Milli Takımı'na kötü haber: Ayağında kırıklar var Zaniolo'dan Galatasaray'a ve İtalya Milli Takımı'na kötü haber: Ayağında kırıklar... Haberi Görüntüle

SARIKABADAYI'DAN ESPRİ DOLU YANIT

Soner Sarıkabadayı, Ankaragücü'nün Saponara'nın transferini paylaşan tweet'ini alıntılayarak "Buraya kupalar kazanmaya geldim." ifadesini kullandı. Sanatçının bu espri dolu yorumu, kısa sürede ilgi çekti.

Alex De Souza Antalyaspor ile anlaştı mı? Alex Antalyaspor'da mı? Alex De Souza Antalyaspor ile anlaştı mı? Alex Antalyaspor'da mı? Haberi Görüntüle

ANKARAGÜCÜ'NDEN GÜLÜMSETEN CEVAP

Ankaragücü ise hemen cevap verdi. Kulüp, Soner Sarıkabadayı'ya "O zaman gol müziğin 'Kutsal Toprak' olsun mu?" şeklinde espriyle karşılık verdi. Bu karşılıklı esprili diyalog, sosyal medyada büyük ilgi gördü.

Maç sonu şampiyonluk turu atabilir! Fatih Karagümrük -Galatasaray maçı ilk 11'i açıklandı Maç sonu şampiyonluk turu atabilir! Fatih Karagümrük -Galatasaray maçı ilk... Haberi Görüntüle

DİYALOG VİRAL OLDU

Ankaragücü ile Soner Sarıkabadayı arasındaki komik diyalog, hızla sosyal medyada yayılarak büyük bir ilgi topladı. Futbol ve eğlence dünyasını bir araya getiren bu espri dolu iletişim, takipçiler tarafından keyifle paylaşılıyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

1

0

0

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Loading