Yandex Metrica

Zaniolo'dan Galatasaray'a ve İtalya Milli Takımı'na kötü haber: Ayağında kırıklar var

Zaniolo'dan Galatasaray'a ve İtalya Milli Takımı'na kötü haber: Ayağında kırıklar var

3-3 biten Liverpool maçında sakatlanan Nicolo Zaniolo'dan hem Galatasaray'a hem de İtalya Milli Takımı'na kötü haber geldi. Yapılan tetkiklerde son durumu belli olan futbolcunun ayağında kırıklar olduğu ve yaklaşık 1 ay sahalardan uzak kalacağı öğrenildi.

Spor

15.05.2024, 21:55

Galatasaray'da ve İtalya Milli Takımı'nda Nicolo Zaniolo şoku yaşanıyor. EURO 2020 öncesi ağır sakatlık geçirip turnuvada forma giyemeyen İtalyan futbolcu bu kez EURO 2024 öncesi sakatlık geçirdi. 

Aston Villa'nın Liverpool'la oynadığı ve 3-3 berabere biten maçta sakatlanarak oyundan çıkma zorunda kalan Nicolo Zaniolo'nun ayağında mikro kırıklar tespit edildi. İtalyan spor gazetesi Corriere dello Sport'ta yer alan habere göre Zaniolo, sakatlığından dolayı EURO 2024'te forma giyemeyecek. İtalyan yıldızın 1 ay sahalardan uzak kalacağı belirtildi. 

Ve açıklama geldi! Barış Alper Yılmaz, Liverpool'a... Ve açıklama geldi! Barış Alper Yılmaz, Liverpool'a... Haberi Görüntüle

ZANIOLO'UN ŞANSSIZLIĞI

Nicolo Zaniolo, EURO 2020 öncesinde de sakatlanmış ve turnuvayı kaçırmıştı. 24 yaşındaki futbolcunun form ve sağlık durumu sadece Aston Villa ve İtalya Milli Takımı'nıu ilgilendirmiyor. Bonservisi Galatasaray'da olan futbolcunun değerini bulabilmesi için EURO 2024 finallerinde oynaması gerekiyordu. Son tahlilde Zaniolo'nun Galatasaray'a dönmesi ve belki devre arası transfer döneminde yüksek bir bonservis ücretiyle satılması bekleniyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

İdris Kartal

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading