Yandex Metrica

Fenerbahçe'nin eski futbolcu Atilla Szalai Süper Lig'e dönüyor! İşte adresi..

Fenerbahçe'nin eski futbolcu Atilla Szalai Süper Lig'e dönüyor! İşte adresi..

Fenerbahçe'den Almanya'ya transfer olan Macar savunucusu Atilla Szalai'nni Türkiye dönmek istediği ve Süper Lig devinin Szlai'nin peşinde olduğu iddia edildi. İşte detaylar...

Spor

21.05.2024, 01:42

2020/21 sezonunda ara transfer döneminde Fenerbahçe'den 2,5 sezonda gösterdiği performansla 800 bin Euro olan piyasa değerini 15 milyon Euro'ya kadar çıkaran 26 yaşındaki stoper, yaz transfer döneminde Bundesliga ekibi Hoffeinham'a imza atmıştı.

Almanya'da istediği performansı gösteremeyen yıldız savunmacı için flaş bir transfer iddiası ortaya atıldı.

Ankaragücü, Arjantinli topçularla dolacak! River Plate ile iş birliği... Ankaragücü, Arjantinli topçularla dolacak! River Plate ile iş birliği... Haberi Görüntüle

CİMBOM İDDİASI

Süper Lig'de sezonu şampiyon olarak tamamlamak isteyen sarı kırmızılılar, yeni sezon için Szalai'yi gündeme aldığı iddia edildi.

Göztepe'den savunma hattına takviye! İşte Tanzanyalı o futbolcu Göztepe'den savunma hattına takviye! İşte Tanzanyalı o futbolcu Haberi Görüntüle

SANCHEZ VE NELSSON TAKIMDAN GİDEBİLİR

Takıma yüksek bonservis bedeli getirecek oyuncularla yollar ayrılacak. Bu durumda birçok takımın transfer listesinde yer alan savunma oyuncuları Davinson Sanchez ve Victor Nelsson da takıma veda edebilir. 

Bu oyuncuların takımdan ayrılması durumda kadroya takviye yapılacak. İlk 11'de oynayacak Süper Lig'e ayak uyduracak isimler hedef noktası oldu.

Takvim'de yer alan iddiaya göre Galatasaray, sezon başında 12.3 milyon euroya Hoffenheim'e transfer olan Macar stoper Attila Szalai'nin peşine düştü.

Szalai için ilk teklif kiralama ve satın alma opsiyonlu olacak. Eğer kabul görmezse zorunlu satın alma veya bonservis gibi seçenekler sunulacak. 

Fenerbahçe'ye Cengiz Ünder piyangosu: Masadaki rakam belli oldu Fenerbahçe'ye Cengiz Ünder piyangosu: Masadaki rakam belli oldu Haberi Görüntüle

FENERBAHÇE PERFORMANSI

Fenerbahçe'de 117 maçta sahaya çıktı. Szalai bu maçlarda 7 gol ve 4 asistlik performans sergiledi.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

1

0

0

0

0

Kübra Ak

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading