Yandex Metrica

Galatasaray - Fenerbahçe maçının VAR hakemi Fabio Maresca nereli, kim?

Galatasaray - Fenerbahçe maçının VAR hakemi Fabio Maresca nereli, kim?

Trendyol Süper Lig'in 37. haftasında Galatasaray ile Fenerbahçe arasında bugün oynanacak maçın Video Yardımcı Hakemi (VAR) olarak Fabio Maresca'nın atanmasıyla birlikte, Maresca hakkında araştırmalar hız kazandı. Fabio Maresca, İtalya'nın Napoli şehrinde doğdu.

Spor

21.05.2024, 11:40

Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 37. haftasında Galatasaray'a deplasmanda konuk olacak. Maçta Video Yardımcı Hakem (VAR) koltuğunda İtalya Futbol Federasyonu'ndan Fabio Maresca görev yapacak. Bu duyurunun ardından, Maresca hakkında araştırmalar hızla başladı.

Fabio Maresca

Fabio Maresca

Merih Demiral'a Bozkurt selamı sonrası ikinci skandal! UEFA Arjantin'e ceza verecek mi? Merih Demiral'a Bozkurt selamı sonrası ikinci skandal! UEFA Arjantin'e ceza... Haberi Görüntüle

FABİO MARESCA KİMDİR?

İtalya'nın Napoli şehrinde 12 Nisan 1981 tarihinde doğan Fabio Maresca, 1997 yılından bu yana hakemlik kariyerini sürdürmektedir. 43 yaşındaki İtalyan hakem, bugüne kadar birçok önemli maçta görev almıştır. Maresca, kariyeri boyunca A Milli Takım, Fenerbahçe ve Trabzonspor gibi önemli kulüplerin maçlarında hakemlik yapmıştır. 2020 yılında FIFA hakem klasmanına yükselen Maresca, toplamda 230 maç yönetmiş, bu maçlarda 1153 sarı kart ve 94 kırmızı kart göstermiştir.

Son dakika... Süper Lig'deki yabancı kuralında değişiklik Son dakika... Süper Lig'deki yabancı kuralında değişiklik Haberi Görüntüle

GS-FB MAÇI SAAT KAÇTA?

Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 37. haftasında yarın Galatasaray'ın ev sahipliğindeki derbi maçında boy gösterecek. Karşılaşma, RAMS Park'ta gerçekleşecek ve saat 19.00'da başlayacak.

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading