Yandex Metrica

İrfan Can Kahveci derbide neden yok?

İrfan Can Kahveci derbide neden yok?

Fenerbahçe'nin Konyaspor maçında sakatlanan İrfan Can Kahveci'nin sol alt adalesinde yırtık olduğu belirlendi. Bu sakatlık nedeniyle yıldız futbolcunun yaklaşık 2-3 hafta sahalardan uzak kalması bekleniyor. Milli oyuncunun, büyük ihtimalle Galatasaray derbisinde forma giyemeyeceği ifade edildi.

Spor

21.05.2024, 22:47

Trendyol Süper Lig'in 35. haftasında Konyaspor ile 0-0 berabere kalan Fenerbahçe'de, ikinci yarının başında sakatlanan ve maça devam edemeyen İrfan Can Kahveci'nin sakatlık durumu netlik kazandı. TRT Spor'un haberine göre, Kahveci'nin sol alt adalesinde 2. derece yırtık bulundu.

İspanya'da Arda Güler çılgınlığı yaşanıyor! Mbappe'den sonra kimse bunu beklemiyordu İspanya'da Arda Güler çılgınlığı yaşanıyor! Mbappe'den sonra kimse bunu beklemiyordu Haberi Görüntüle

2-3 HAFTA SAHALARDAN UZAK KALACAK

2-3 hafta sahalardan uzak kalması beklenen milli yıldız İrfan Can Kahveci, 19 Mayıs'ta oynanacak Galatasaray derbisinde büyük olasılıkla forma giyemeyecek.

Van Bronckhorst'tan Beşiktaş'a Semih Kılıçsoy talimatı: Asla satılmayacak Van Bronckhorst'tan Beşiktaş'a Semih Kılıçsoy talimatı: Asla satılmayacak Haberi Görüntüle

GS'DE EKSİK YOK

Galatasaray'da eksik oyuncu yok, ancak Fenerbahçe'de Becao cezalı durumda. Ayrıca, İrfan Can Kahveci, İsmail Yüksek ve Serdar Aziz'in sakatlıklarına dün Cengiz de eklendi.

Derbide Fenerbahçe'de Osayi'nin sağ kanatta, Mert'in ise sağ bekte oynama ihtimali yüksek. Okan Buruk’un Galatasaray’da Sanchez’i ilk 11’e alma olasılığı bulunuyor. Sarı-lacivertlilerde İsmail Kartal’ın forvette Dzeko yerine Batshuayi’yi tercih etmesi, Djiku’yu orta sahaya çekip Oosterwolde’yi stoperde oynatması bekleniyor.

Galatasaray'da K.Aktürkoğlu, Kaan, Torreira, Nelsson, Sanchez, Ziyech ve Oliveira; Fenerbahçe'de ise Batshuayi, Tadic, Cengiz, Dzeko ve Ferdi sarı kart sınırında yer alıyor.

Fenerbahçe'de çifte ayrılık: Biri imzayı attı diğeri de yolda Fenerbahçe'de çifte ayrılık: Biri imzayı attı diğeri de yolda Haberi Görüntüle

DERBİ MUHTEMEL 11'LER

Galatasaray: Muslera, Kaan, Nelsson, Sanchez, Köhn, Torreira, Kerem Demirbay, Ziyech, Mertens, Barış Alper, Icardi.

Fenerbahçe: Livakovic, Mert, Çağlar, Oosterwolde, Ferdi, Djiku, Fred, Osayi, Szymanski, Tadic, Batshuayi

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading