Yandex Metrica

Beşiktaş'tan transfer bombası! Yıldız futbolcuyla ilk temas kuruldu

Beşiktaş'tan transfer bombası! Yıldız futbolcuyla ilk temas kuruldu

Süper Lig'de rakiplerin gerisinde kalan Beşiktaş, gelecek sezon çalışmalarına erkenden başladı. Teknik direktör arayışını sürdüren Başkan Hasan Art, Jose Mourinho ile görüştüklerini açıkladı. Diğer yandan kadrosunu güçlendirmek isteyen siyah beyazlı ekip, Benfica'da forma giyen dünyaca ünlü futbolcu Angel Di Maria ile ilk temasa geçtiği belirtildi. İşte detaylar...

Spor

20.05.2024, 12:00

Ziraat Türkiye Kupası'nda Trabzonspor ile karşılaşacak Beşiktaş, gelecek sezon çalışmalarına başladı.

Teknik direktörlük arayışını sürdüren Başkan Hasan Arat, yerli isimler üzerinde dururken flaş bir gelişme yaşandı ve Beşiktaş'ın ikinci Başkanı Hüseyin Yücel, Jose Mourinho ile görüştüklerini açıkladı.

Öte yandan yıldız futbolcu arayışını sürdüren siyah beyazlı ekip, Atletico Madrid ile sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Mario Hermose ve Benfica'da forma giyen Angel Di Maria'nın transferleriyle ilgili de konuştu. 

Hüseyin Yücel'in Orta Çizgi YouTube kanalına yaptığı açıklamalar şöyle:

Amedspor'dan savunma hattına bomba transfer! Amedspor'dan savunma hattına bomba transfer! Haberi Görüntüle

''HERMOSO GÜNDEMİMİZDE YOK''

"Hermoso listemizde var ama hem kupa öncesi hem de hocayı belirlemeden Hermoso'yu ya da x bir ismi transfer etme gibi bir durum gündemimizde yok.""Bütçeden ziyade fikir ve vizyon olarak Beşiktaş ile Mourinho'nun çok uyacağını düşünüyorum. 

Göztepe'den savunma hattına takviye! İşte Tanzanyalı o futbolcu Göztepe'den savunma hattına takviye! İşte Tanzanyalı o futbolcu Haberi Görüntüle

"DI MARIA İLE GÖRÜŞÜYORUZ"

"Di Maria ile görüşmeler devam ediyor. İki hafta sonra tüm tekliflere açık olduğunu ve görüşmeyi kabul ettiğini iletti. Orada kaldık, ondan sonra devam edeceğiz. Öncelikle kupa sonra hoca ve ondan sonra da transferler."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra Ak

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading