Yandex Metrica

'Hesabı yapılamaz' dedi! Acun Ilıcalı aylık kazancını açıklayamadı!

'Hesabı yapılamaz' dedi! Acun Ilıcalı aylık kazancını açıklayamadı!

Acun Ilıcalı, 343 Digital programına konuk oldu. 100 milyon dolar serveti olduğu iddia edilen Acun Ilıcalı programda kazancına dair açıklamada bulundu. Ilıcalı, "Türkiye'de çok sevilen programı yaparsan ona göre para kazanırsın" dedi.

Magazin

01.05.2024, 16:06

Katıldığı programda paraya hiçbir zaman değer vermediğini belirten Acun Ilıcalı, "TV8'i alıyorum, aldığım zaman verdiğim para 70 milyon dolar, 60-70 milyon dolar para veriyorum, bütün mal varlığım bütün servetim o, o zaman hepsini bir yere riske ediyorsun ki üste kredi alıyorsun. Tutmasa ne olacak? Bu hamleler süper risk maddi korkum olmadığı için karşılığını aldım" dedi.

Geçtiğimiz hafta babasını kaybetmişti! Oyuncu Damla Ersubaşı yeni bir video paylaştı Geçtiğimiz hafta babasını kaybetmişti! Oyuncu Damla Ersubaşı yeni bir video... Haberi Görüntüle

"AYLIK KAZANCIMIN HESABINI YAPAMAYIZ"

Acun Ilıcalı'ya konuşmanın devamında "Ayda ne kadar kazanıyorsun?" diye soruldu. Ilıcalı soruya, "Onu bilmem mümkün değil benim, hesabını yapamayız. 13 ülkeden gelirimiz var kanalımız var. Ben o işlere karışmam. Ebru o işlere bakıyor" açıklamasında bulundu.

Doğum anını paylaşan fenomene tepkiler çığ gibi! Altıncı çocuğunun doğumunu Instagram'da yayınladı Doğum anını paylaşan fenomene tepkiler çığ gibi! Altıncı çocuğunun doğumunu... Haberi Görüntüle

"TV8 BÜYÜK BORÇLANDIM"

Ilıcalı ayrıca "Restoranların yarısı para almaz benden alındığında da kredi kartı kullanırım" dedi. Acun Ilıcalı "Bugüne kadar en çok neye harcadın?" sorusuna ise "En büyük borçlandığım Tv8 oldu" yanıtını verdi.

 

 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Magazin


Loading