Yandex Metrica

Kate Middleton intihar mı etti? William'ın aldatma hikayesi Kral Charles'ın hastalığını unutturdu

Kate Middleton intihar mı etti? William'ın aldatma hikayesi Kral Charles'ın hastalığını unutturdu

İngiliz Kraliyet ailesi bir dizi tuhaf gelişmeyle dünya gündeminin ilk sırasına oturdu. Bayrakların yarıya indirilmekte olduğu ülkede Buckingham Sarayı 'çok önemli bir olayın duyurulacağını' açıkladı. Kocası William tarafından aldatıldığı belirtilen Galler Prensesi Kate Middleton'un intihar ettiği ileri sürülüyor. 

Dünya

27.04.2024, 10:43

İngiliz Kraliyet ailesinde tuhaf gelişmeler ardı ardına yaşanıyor. Galler Prensesi Kate Middleton'un haftalardır ortada görünmemesi ve kocası Prens William tarafından aldatıldığı iddiaları son 24 saattir yeni bir boyut kazandı. Buckingham Sarayı, 'çok önemli bir olayı duyurma hazırlığında olduklarını' bildirdi. 

Bu mesajın ardından gözler İngiliz Kralı Charles'a çevrildi. Bir süredir hasta olduğu bilinen ve kanserle boğuşan Charles'ın ölüp ölmediğine ilişkin net bir açıklama yapılmazken Londra'nın resmî yayın kuruluşu BBC, sosyal medya hesaplarındaki profil resimlerini siyaha dönüştürdü. Bunun yanında İngiltere'de bayrakların yarıya indirilmekte olduğu belirtiliyor.

 

Kate Middleton'ın Londra'da 5 Aralık günü çekilen fotoğrafı

Polonya'da düzenlenen NATO tatbikatı sırasında bir asker hayatını kaybetti Polonya'da düzenlenen NATO tatbikatı sırasında bir asker hayatını kaybetti Haberi Görüntüle

HERKES MERAK EDİYOR: PRENSES NEREDE?

Aralık 2023'ten buyana ortada gözükmeyen Kate Middleton'un intihar ettiği yahut öldürüldüğü iddiaları ise üzerinde en çok durulan konu oldu. Bir süre önce midesinden -kimi iddialara göre rahminden- ameliyat olduğu söylenen Middleton'un intihar edip etmediğine ilişkin olarak da sır perdesi henüz aralanmadı. 

Galler Prensesi Kate'in nereye kaybolduğuna ilişkin tartışmaların orta yerinde geçtiğimiz hafta servis edilen bir fotoğraf, şüphelerin daha da artmasına yol açtı. İddialara Kate'i çocuklarıyla birlikte gösteren 'güncel' fotoğraf aslında montajdı ve üzerinde Photoshop'la oynama yapılmıştı. 

Amerikan asıllı Kate Middleton son kez 5 Aralık 2023'te başkent Londra'daki bir klinik açılışında görüntülenmişti. Galler'deki Kensington Sarayı, Middleton'un ocak ayında midesinden ameliyat olduğunu açıkladı. Ancak operasyonun başarılı geçip geçmediğine ilişkin bir net bir bilgi sunmadı. 

Kuzey Kore meydan okudu! Süper büyük savaş başlıklı seyir füzesi ile uçaksavar füzesini test etti Kuzey Kore meydan okudu! Süper büyük savaş başlıklı seyir füzesi... Haberi Görüntüle

ALDATILMA HİKAYESİ CHARLES'IN HASTALIĞINI UNUTTURDU

5 Aralık'tan beri sırra kadem kasan Middleton hakkında pek çok teori ortaya atıldı. İnternette 'Katespiracy' (Katekomploları) etiketiyle dolaşan iddialar onun ameliyat sürecinde öldüğü ya da aldatıldığını öğrendikten sonra intihar ettiği dedikoduları etrafında yoğunlaştı. 

Sarah Rose Hanbury, Prens William ve Kate Middleton

Kocası Prens William'ın Cholmondeley Markizi Sarah Rose Hanbury ile ilişkisi olduğu yönündeki spekülasyonlar Kate'in ortadan kayboluşunu anlamlı bir hikayeye dönüştürdü. 

Kate Middleton'un neden kaybolduğuna ilişkin gizemin yüklü senaryoların varlığı, Kral Charles'ın ölmüş olabileceği ihtimalini neredeyse tamamen unutturdu. Londra'da gerçekte nelerin olup bittiğine ilişkin tatmin edici bir açıklamanın yapılması bekleniyor. 

Habere Tepki Ver

0

0

3

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Atilla Diş

TRHaber.com - Dünya


Loading