Yandex Metrica

Sitede Ara

Emre Kartal kimdir? İsmail Kartal'ın oğlu Emre Kartal ne iş yapıyor? Emre Kartal kaç yaşında, hangi takımda oynuyor?

Emre Kartal kimdir? İsmail Kartal'ın oğlu Emre Kartal ne iş yapıyor? Emre Kartal kaç yaşında, hangi takımda oynuyor?

Fenerbahçe Teknik direktörü İsmail Kartal zaman zaman oğlu Emre Kartal ile maç çıkışında yan yana görülüyor. Sarı lacivertli taraftarla da Emre Kartal kimdir? İsmail Kartal'ın oğlu Emre Kartal ne iş yapıyor? sorularını sıkça soruyor. Emre Kartal genç futbolcudur ve 20 yaşındadır. Emre Kartal son olarak Isparta 32 Spor'a transfer olmuştu.

Genel

22.05.2024, 01:03

Fenerbahçe Teknik direktörü İsmail Kartal zaman zaman oğlu Emre Kartal ile maç çıkışında yan yana görülüyor. Sarı lacivertli taraftarla da Emre Kartal kimdir? İsmail Kartal'ın oğlu Emre Kartal ne iş yapıyor? sorularını sıkça soruyor. Emre Kartal genç futbolcudur ve 20 yaşındadır. Emre Kartal son olarak  Isparta 32 Spor'a transfer olmuştu.

ABD'den Hamas'a çirkin tehdit: 'Anlaşmayı kabul etmezseniz sivil kayıpları devam eder' ABD'den Hamas'a çirkin tehdit: 'Anlaşmayı kabul etmezseniz sivil kayıpları devam... Haberi Görüntüle

EMRE KARTAL KİMDİR?

Emre Kartal Fenerbahçe teknik direktörü İsmail Kartal'ın oğludur.

Defans mevkinde forma giyen Emre Kartal, 05 Ocak 2003 tarihinde dünyaya gelmiştir.

Futbolcu olan Emre Kartal Tümosan Konyaspor formasını giyerken  TFF 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Isparta 32 Spor'a transfer oldu.

Emre Kartal sol ayağını kullanıyor. Emre Kartal 182 cm boyunda. Emre Kartal gelecek vadeden oyuncular arasında gösteriliyordu. Emre Kartal sık sık babası İsmail Kartal ile maç çıkışlarında gürülüyor. Koyu bir Fenerbahçe taraftarı olduğu öğrenilen Emre Kartal'ın hayali bir gün Fenerbahçe forması giyebilmek. 

Habere Tepki Ver

0

1

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading