Yandex Metrica

Sitede Ara

Sedat Cezayirlioğlu kimdir? Sedat Cezayirlioğlu neden gözaltına alındı?

Sedat Cezayirlioğlu kimdir? Sedat Cezayirlioğlu neden gözaltına alındı?

Erzincan İliç'te siyanürle altın arayan bir madende meydana gelen torapk kaymasında 9 işçi toprak altında kaldı. Bölgeden yayın yapan Sedat Cezayirlioğlu'nun ise kim olduğu pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Sedat Cezayirlioğlu ekipler tarafından gözaltına alındı.

Genel

09.03.2024, 10:26

Erzincan İliç'teki altın madeninde toprak kayması yaşandı. Toprak kaymasında çok sayıda işçi toprak altında kaldı. Yaşanan acı olay sonrası bölgeden yaptığı yayınlar ve açıklamaları ile dikkatleri üzerine çeken Sedat Cezayirlioğlu kimdir sorusu sıkça sorulmaya başlandı.

ABD'den Hamas'a çirkin tehdit: 'Anlaşmayı kabul etmezseniz sivil kayıpları devam eder' ABD'den Hamas'a çirkin tehdit: 'Anlaşmayı kabul etmezseniz sivil kayıpları devam... Haberi Görüntüle

SEDAT CEZAYİRLİOĞLU KİMDİR?

Madende meydana gelen toprak kaymasında 9 işçi toprak altında kaldı. Arama kurtarma çalışmaları devam ederken felaketin yeni görüntüleri de ortaya çıktı. Bölgeden olaya ilişkin açıklama ve yorumları ile dikkat çeken Sedat Cezayirlioğlu gözaltına alındı. Cezayirlioğlu'nun geçtiğimiz yıl kazanın yaşandığı bölgede video çektiği ve yetkilierin bu bölge için keşif yapmasını istemişti. Cezayirlioğlu yayınladığı videoda "Dünyanın ikinci Çernobil'i Erzincan İliç sizi bekliyor. Yalvarıyorum! Ellerinizi öpeyim buraya gelin lütfen. Bu son şansımız. Ben demiyorum bilim insanları dünyanın ikinci Çernobil'i diyor. Herkesi buraya davet ediyorum. Türkiye'nin en büyük nehri olan Fırat Nehri'ne yakınlığı 350 metre. Milyonlarca ton siyanürü püskürtme cihazlarıyla atmosfere veriyorlar" ifadelerini kullanmıştı.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet Karakoca

TRHaber.com - Genel


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading