Yandex Metrica

Sitede Ara

Survivor'a katılacak futbolcu kim? Mesut Özil Survivor'a mı katılacak? Survivor'a hangi futbolcu katılacak?

Survivor'a katılacak futbolcu kim? Mesut Özil Survivor'a mı katılacak? Survivor'a hangi futbolcu katılacak?

Survivor All Star 2024 sürprizleri ile adından söz ettirmeye devam ediyor. Yarışmanın sunucusu Acun Ilıcalı adaya dünyaca ülü futbolcunun adaya geleceğini açıkladı. Yarışamcılar ise yıldız futbolcuyu görünce ağızları açık kaldı. Son bölümün fragmanını izleyen izleyicilerSurvivor'a katılacak futbolcu kim? Survivor'a Mesut Özil mi katılacak? Survir'a hangi futbolcu katılacak? sorularını sıkça sormaya başladı.

Genel

03.03.2024, 10:59

Survivor All Star tüm heyecanı ile devam ediyor. Yarışmacılar adada kalmak için mücadele verirken zaman zaman da sinirler geriliyor. Sık sık kavga ve tartışma görüntüleri yayınlanan Survivor'a yıldız futbolcunun katılacağı Acun Ilıcalı tarafından açıklandı. Ekran başındaki izleyiciler ise Survivor'a katılacak futbolcu kim? Survivor'a Mesut Özil mi katılacak? Survir'a hangi futbolcu katılacak? sorularını arama motorlarına sormaya başladı.

ABD'den Hamas'a çirkin tehdit: 'Anlaşmayı kabul etmezseniz sivil kayıpları devam eder' ABD'den Hamas'a çirkin tehdit: 'Anlaşmayı kabul etmezseniz sivil kayıpları devam... Haberi Görüntüle

SURVİVOR'A KATIALCAK FUTBOLCU KİM?

Acun Ilıcalı yarışmanın son bölüm tanıtımda yaptığı konuşma ile ekran başındakileri meraklandırdı. Acun Ilıcalı Sercan Yıldırım'la olan diyaloğunda "Geçen bir arkadaşım aradı geleyim mi dedi, 'gel' dedim. Sercanlar iyi takım var oynayalım o da sağ olsun kırmadı gelecek" diyerek adaya gelecek yeni ismi duyurdu. Ilıcalı açıklamasında "Dünyanın en büyük futbolcuları arasında gösterilen..." diyerek katılacak olan ismi açıkladı. Survivor'a hangi futbolcunun katılacağı 20 Şubat Salı günü yayınlanacak olan bölümde netlik kazanacak.

Ünlü sanatçıdan Gazze'ye destek: Konserde Filistin bayrağı açtı, büyük alkış aldı Ünlü sanatçıdan Gazze'ye destek: Konserde Filistin bayrağı açtı, büyük alkış... Haberi Görüntüle

SURVİVOR'A MESUT ÖZİL Mİ KATILACAK?

Survivor yarışmasına Mesut Özil'in katılacağı iddiları gündeme geldi. Ancak bu iddianın gerçek olup olmadığı henüz netlik kazanmadı. Ayrıca Brezilyalı Ronaldinho'nun da Survivor'a konuk olarak katılacak oyuncular arasında olduğu iddiası var. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet Karakoca

TRHaber.com - Genel


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading