Yandex Metrica

8 Mayıs tarihine kadar devam edecek! İŞKUR duyurdu: 55 yaş altı ehliyeti olan herkes başvurabilir!

8 Mayıs tarihine kadar devam edecek! İŞKUR duyurdu: 55 yaş altı ehliyeti olan herkes başvurabilir!

Ehliyeti olan ve 55 yaşının altındaki herkes İŞKUR tarafından yayımlanan iş ilanına başvuruda bulunabilir. Başvuruların başladığı ve 8 Mayıs tarihine kadar devam edeceği belirtildi.     

Genel

16.05.2024, 21:10

İş arayanlar için Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) yeni bir ilan yayımladı. Cide Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı personel alımı yapacağı bilgisi paylaşıldı. Ehliyetli vatandaşların başvurabileceği personel alımında alımların temizlik görevlisi mesleği için olacağı belirtildi.

8 Mayıs tarihine kadar devam edecek! İŞKUR duyurdu: 55 yaş altı ehliyeti olan herkes başvurabilir! 8 Mayıs tarihine kadar devam edecek! İŞKUR duyurdu: 55 yaş... Haberi Görüntüle

BAŞVURULAR 8 MAYIS'A KADAR DEVAM EDECEK 

Cide SYD Vakfı personel alımına ilişkin başvuruların 8 Mayıs tarihine kadar devam edeceğini belirtti. Başvurmak isteyenler için çalışma şartları, başvuru şartları ve hazırlanması gereken belgelerde açıklandı. 

Resmi Gazete'de yayımlanmıştı! Tarih belli oldu: Onu takmayanlar trafiğe çıkamayacak! Resmi Gazete'de yayımlanmıştı! Tarih belli oldu: Onu takmayanlar trafiğe çıkamayacak! Haberi Görüntüle

NOTER HUZURUNDA KURA ÇEKİMİ YAPILACAK 

Yayımlanan ilan metninde, “Öncelikle başvuru yapan vatandaşların kura koşullarını taşıyıp taşımadıkları hususunda inceleme yapılacak, Alınacak personeller mütevelli heyet takdiri ile işi yapabilecekleri uygun görülenler arasından noter huzurunda kura çekimi ile belirlenecektir.” Kura çekiminin Cide Halk Eğitim Merkezi Noter huzurunda yapılacağı açıklandı. 9 Mayıs kura çekimi saat 14.00’te yapılacak.

12 Mayıs (bugün) Anneler Günü'nde İstanbul'da (otobüsler) toplu taşıma ücretsiz mi? Metrobüs, metro bedava mı? 12 Mayıs (bugün) Anneler Günü'nde İstanbul'da (otobüsler) toplu taşıma ücretsiz... Haberi Görüntüle

BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR? 

Yayımlanan ilan metninde başvuru şartları şu şekilde:

TC vatandaşı olmak

Medeni hakları kullanma ehliyetine sahip olmak

21-55 yaş arasında olmak

Son 6 ay içinde Cide ilçesinde ikamet etmek

Erkek adaylar için B sınıfı sürücü ehliyeti olmak

Erkek adayların askerlikle ilişiğinin olmaması

Başvuru sahibi evli ise eşinin kamu kurumlarında çalışıyor olmaması

TCK’da belirtilen suçlardan mahkum olmamak

Kamu haklarından mahrum olmamak

Adli sicil kaydı olmamak

Cide Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, belirtilen sayıda veya belirtilen sayıdan daha az sayıda personel alıp almamak tek taraflı iptal etmek veya proje başlama süresini erteleme konusunda tamamen serbesttir.

Görevin özelliğine göre kurum tarafından belirlenmiş olan cinsiyet yaş, vb. özel şartları taşımak

Belirtilen şartları taşıyan adaylar 8 Mayıs 17.30’a kadar başvurularını tamamlayabilecek.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Genel


Loading