Yandex Metrica

Yağ yakımınızı hızlandıracak mucizevi kürler! Bir haftada şok etki!

Yağ yakımınızı hızlandıracak mucizevi kürler! Bir haftada şok etki!

Hareketin azalmasıyla ve kötü beslenmenin etkisiyle gelen fazla kilolardan kurtulmak uzun ve zor bir süreç. Yaz aylarının da yaklaşmasıyla fazla kilolarından kurtulmak isteyenler soluğu internetin başında alıyor. Yağ yakımını kısa sürede hızlandıracak formüller vatandaşlar tarafından merak ediliyor. İşte yağ yakımınızı hızlandıracak mucizevi kürler! Bir haftada şok etki!

Sağlık

23.01.2024, 19:01

Yaz aylarına az bir zaman kaldı. Vatandaşlar kışın etkisiyle düzensiz ve sağlıksız beslenmeyle gelen kilolardan kurtulmak için çözüm önerisi araştırıyor. İnternette hızlı kilo verdirecek formüller, kürler inceleniyor. İşte yağ yakımınızı hızlandıracak mucizevi kürler! 1 haftada şok etki! 

Onkologlardan altın değerinde tavsiyeler! Kanserden nasıl korunduklarını açıkladılar Onkologlardan altın değerinde tavsiyeler! Kanserden nasıl korunduklarını açıkladılar Haberi Görüntüle

YAĞ YAKIMINIZI HIZLANDIRACAK MUCİZEVİ KÜRLER NELERDİR?

1- Elma sirkesi kürü: 1 bardak ılık su, 2 tatlı kaşığı elma sirkesi, 1 tatlı kaşığı tepeleme bal.

Uygulanışı: Tüm malzemeleri bir kaba alarak iyice karıştırın. Bu kürü yemeklerden yarım saat önce aç karnınıza yavaş yavaş yiyin.

2- Tarçın, elma, limon kürü: 1 adet çubuk tarçın, 2 adet orta boy elma, 1 adet orta boy limon, 1 tatlı kaşığı kadar tane karabiber, 1 tatlı kaşığı kadar tane karanfil 

Uygulanışı: Tüm malzemeleri 3 litre suya koyarak güzelce kaynatın. Elmalar yumuşayınca kürü ocaktan indirip süzün. Süzdüğünüz suyu bir kaba alın. Bu kürü sıcak ya da soğuk olarak yemeklerden 10 dakika önce için. 

3- Soda ve ayran kürü: 3 yemek kaşığı yarım yağlı yoğurt, 1 şişe maden suyu, Yarım limon suyu 

Uygulanışı: Yoğurt, maden suyu ve limon suyunu iyice karıştırınız. Kahvaltıdan yarım saat önce ve gece uyumadan yarım saat önce için.

4- Zencefil kürü: Küçük parça zencefil, Yarım limon suyu, 10 tane karanfil, 2 adet çubuk tarçın, çeyrek demet maydanoz, 4 dilim yeşil elma, 5 su bardağı su 

Uygulanışı: Tencereye 5 su bardağı suyu, zencefili, limonu, karanfili, tarçın ve elmayı koyarak kaynatın. Hazırladığınız kür kaynadıktan 1 - 2 dakika sonra içine çeyrek demet maydanozu koyup 3 dakika daha kaynatıp ocaktan indirin. Bu kürü günde 3 defa her yemekten yarım saat önce aç karnına bir bardak tüketin. Kürün daha etkili olması için her gün taze olarak yapınız.

5- Soda, ayran, pul biber kürü: 4 yemek kaşığı yoğurt, yarım limonun suyu, 1 şişe maden suyu, 1 çay kaşığı pul biber.

Uygulanışı: Bir kaba 1 şişe maden suyu ve 4 yemek kaşığı yoğurdu koyun. Yarım limon suyu, bir çay kaşığı pul biberi ekleyerek iyice karıştırın. Elde edilen karışımı her gece yatmadan yarım saat önce tükeyin.

DİKKAT! Bu kürlerin bazıları vücuda sağlıksız gelerek ciddi sorunlar oluşturabilir. Daha etkili ve hızlı kilo vermek için ilk olarak sağlıklı beslenmek, bol bol su içmek ve düzenli olarak egzersiz yapılması gerekiyor. Bunların yanında bazı kürler eklenerek kilo verme süreci daha etkili uygulanabilir.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading