Yandex Metrica

Kovid-19’un Lambda varyantı 30 ülkede görüldü

Kovid-19’un Lambda varyantı 30 ülkede görüldü

Dünya Dağlık Örgütü (DSÖ), koronavirüsün Lambda varyantının 30’dan fazla ülkede görüldüğünü duyurdu.

Sağlık

23.01.2024, 17:41

Tüm dünyada koronavirüse karşı aşı çalışmaları hızla devam ederken bir yandan da ortaya çıkan yeni varyantlar korkunun artmasına neden oluyor.

Başta Delta varyantı olmak üzere pek çok virüs mutasyonu tüm dünyaya yayılmaya başladı.

Artık doya doya ekmek yiyeceksiniz! Kilo aldırmıyor, aksine zayıflatıyor! Artık doya doya ekmek yiyeceksiniz! Kilo aldırmıyor, aksine zayıflatıyor! Haberi Görüntüle

30'DAN FAZLA ÜLKEDE GÖRÜLDÜ

Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ), Lambda varyantının başta Güney ve Kuzey Amerika olmak üzere 30'dan fazla ülkede tespit ettiği duyurdu.

Kalsiyum kaynağı olduğu için çok tüketiyoruz! O kahvaltılığın kilo vermeye engel olduğu ortaya çıktı Kalsiyum kaynağı olduğu için çok tüketiyoruz! O kahvaltılığın kilo vermeye... Haberi Görüntüle

İLK KEZ PERU'DA TESPİT EDİLDİ

DSÖ'nün Kovid-19'a karşı mücadele ekibi lideri Maria Van Kerkhove, haziran ayının ortalarında Lambda varyantını ‘ilgi çekenler’ listesine aldıklarını, bu varyantın ilk olarak Aralık 2020’de Peru’da tespit edildiğini belirtti.

Van Kerkhove, DSÖ’nün Twitter hesabı üzerinden yapılan canlı yayında, 'Bu oldukça genç bir varyant. Başta Kuzey ve Güney Amerika olmak üzere bazı ülkelerde dolaşıyor, gerçi şu ana kadar 30’dan fazla ülkede tespit edildi' dedi.

Cinsellikle ilgili doğru bilinen 6 yanlış! Jinekolog Olga Ulankina açıkladı: Adet döneminde... Cinsellikle ilgili doğru bilinen 6 yanlış! Jinekolog Olga Ulankina açıkladı:... Haberi Görüntüle

TAKİP EDİLİYOR

Örgütün Lambda varyantını yakından izlediğini belirten yetkili, bu varyantın yayılmasıyla ilgili bilgi almak için tüm üye ülkelerle işbirliği içerisinde olduğunu sözlerine ekledi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading