Yandex Metrica

Kaynak, saça zarar verir mi? Mikro kaynak yaptıracağınız yeri iyi araştırmalısınız!

Kaynak, saça zarar verir mi? Mikro kaynak yaptıracağınız yeri iyi araştırmalısınız!

Saçlarınızı kestirdikten sonra pişmanlık duyup kaynak yaptırmaya karar verdiyseniz, çok iyi bir araştırma yapmanız gerekiyor. Son yıllarda meşhur olmaya başlayan mikro kaynak uygulaması, işin uzmanları tarafından yapılmazsa fecaatle sonuçlanabiliyor. Çünkü saçlar mikro kaynak sebebiyle değil, yanlış uygulama ve kötü bakım yüzünden zarar görüyor.

Sağlık

01.03.2024, 01:53

Mikro kaynak nedir? Mikro kaynak saça zarar verir mi? İşte cevaplar...

Mikro kaynak son yılların modası. Saçları daha uzun ve gür gösterdiği için özellikle kısa saçlı kadınlar tarafından tercih ediliyor. Bu uygulamayı her yerde yaptırmamak ise öncelikle dikkat edilmesi gereken nokta.

Çok ince telli ve seyrek saça sahipseniz eğer, mikro kaynak uygulaması saçlarınızı biraz zorlayabilir. Ancak doğru uygulamayla bu sorun ortadan kalkar.

Beyaz ekmeği işte bundan dolayı yememelisiniz! Çok kritik bir hastalığa zemin hazırlıyor Beyaz ekmeği işte bundan dolayı yememelisiniz! Çok kritik bir hastalığa... Haberi Görüntüle

MİKRO KAYNAK SAÇ DÖKÜLMESİNE YOL AÇMAZ

Saçınızda dökülmeler meydana geldiğinde bu dökülmeler mikro kapsül kaynaklar nedeniyle kaynak noktasında kalır. Kaynaklar çıkarıldığında bu saçlar da dökülür. Sağlıklı her bireyin günlük 100 – 150 tel arası saç dökülmesi normal kabul edilir. Bu nedenle dökülen saçlar kaynakla bağımsızdır.

Mikro kaynak ilk yapıldığında saç tellerinde hassasiyet olabilir. Bu durum normal kabul edilir, birkaç saate geçer.
Mikro kaynak takılacak gerçek saç aşırı hassas, güçsüz ve sağlıksızsa eğer saçlarda yıpranmalar görülür.

Bir fincan kahvenin bu yan etkilerini duyan yanına yaklaşmıyor! Beslenme uzmanları yazın asla önermiyor Bir fincan kahvenin bu yan etkilerini duyan yanına yaklaşmıyor! Beslenme... Haberi Görüntüle

KAYNAK OLAN SAÇLAR ZOR KURUR

Kaynak olan saçları kurutmak zordur. Banyodan sonra saçlarınızı sabırla kurutmalısınız. Bu anlamda biraz zahmetlidir. 

Şu unutulmamalı: Saçlar mikro kaynak sebebiyle değil yanlış uygulama, kötü bakımla zarar görüyor. Mikro kaynak nasıl yapılır bilmeniz gerekiyor. Aksi halde yanlış bir güzellik merkezinde, yanlış bir uygulamaya maruz kalabilir, istediğiniz sonuca ulaşamayacağınız gibi kendi saçınızın yıpranmasına, zarar görmesine sebep olabilirsiniz.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading