Yandex Metrica

Günlük vaka sayıları 11 bini aştı

Günlük vaka sayıları 11 bini aştı

Sağlık Bakanlığı, son 24 saat içerisinde görülen Kovid-19 tablosunu açıkladı. Türkiye'de son 24 saat içerisinde 11.094 koronavirüs vakası tespit edildiği, 60 kişi ise hayatını kaybetti belirtildi.

Sağlık

03.05.2024, 10:57

Sağlık Bakanlığı, Türkiye'nin yeni Kovid-19 tablosunu açıklandı. 23 Temmuz tarihinde açıklanan son 24 saatlik verilere göre 11 bin 94 vaka tespit edildi. Virüs kaynaklı yaşamını yitiren kişi sayısı ise 60 oldu. Bir gün içerisinde toplam 219 bin 528 test yapılırken, iyileşen hasta sayısının 5 bin 215 olduğu belirtildi.

Sağlık Bakanlığı’nın paylaştığı tabloda, aşılama verilerine de yer verildi. En az 1 doz aşı yaptırmış 18 yaş üzeri nüfusu kapsayan verilere göre Türkiye'de 1. doz aşılama ortalama yüzde 63,26 oldu. 2. doz ortalaması yüzde 35,54 olurken, 1., 2. ve 3. doz aşısını olan vatandaş sayısı toplamda 65 milyon 50 bin 204'a yükseldi.

Nörolog Bora Gürer kadınları uyardı: O makyaj malzemesi beyinde birikiyor Nörolog Bora Gürer kadınları uyardı: O makyaj malzemesi beyinde birikiyor Haberi Görüntüle

AŞILAMADA İLK SIRADA MUĞLA VAR

Paylaşılan verilere göre, aşılama programında önde giden illere de yer verildi. Bakanlığın tablosunda yer alan bilgilere göre yüzde 84,7 ile Türkiye'de en çok aşılamanın gerçekleştirildiği Muğla'yı Çanakkale, Kırklareli, Edirne, Balıkesir, Amasya, Eskişehir, Aydın, Tekirdağ ve İzmir takip etti.

Puro ve sigara kullananlarla ilgili ilginç araştırma! Sigara içenlerin vicdan duygusu... Puro ve sigara kullananlarla ilgili ilginç araştırma! Sigara içenlerin vicdan... Haberi Görüntüle

EN DÜŞÜK AŞILAMA BİTLİS'TE

Bakanlığın tablosuna göre yüzde 35,6 ile Türkiye'de en az aşılamanın gerçekleştirildiği il Bitlis oldu. Sırayı Şanlıurfa, Mardin, Siirt, Diyarbakır, Muş, Batman, Bingöl, Gümüşhane ve Iğdır takip etti.

Böcek ısırıkları artıyor! Ölümcül alerjilere yol açabilir! Böcek ısırınca ne yapmalı? Böcek ısırıkları artıyor! Ölümcül alerjilere yol açabilir! Böcek ısırınca ne... Haberi Görüntüle

‘YARIN BUGÜNDEN DAHA İYİ OLSUN İSTİYORSANIZ TEDBİRLERE UYUN’

Sağlık Bakanı Koca, sosyal paylaşım hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, ‘Yarın bugünden daha iyi olsun istiyorsanız tedbirlere uyun. Aşınızı olun. Verilen emekler milletçe hepimizin emeğidir’ ifadelerini kullandı.


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading