Yandex Metrica

Bakan Koca duyurdu: MHRS'de yeni düzenleme için tarih belli oldu!

Bakan Koca duyurdu: MHRS'de yeni düzenleme için tarih belli oldu!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Merkezi Hekim Randevu Sistemi'nde (MHRS) yeni düzenlemeye ilişkin açıklamada bulundu. Bakan Koca, 9 Mayıs Perşembe günü bir basın toplantısı yapılmasının planlandığını ifade ederek, "Sağlık sistemimizi ve sağlık yönetiminin koordinasyonu konusunda tüm adımları birinci elden duyacaksınız." dedi.  

Sağlık

09.05.2024, 13:48

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki Kabine Toplantısı'nın ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Bakan Koca, Merkezi Hekim Randevu Sistemi'nde (MHRS) yeni düzenlemeye ilişkin, 9 Mayıs Perşembe günü bir basın toplantısı yapılmasının planlandığını söyledi.

Kokusuna katlananın cildi bebek gibi oluyor! O sebze kolajen artırmada takviyeler kadar etkili Kokusuna katlananın cildi bebek gibi oluyor! O sebze kolajen artırmada... Haberi Görüntüle

"VATANDAŞLARIMIZI EN ŞEFFAF ŞEKİLDE BİLGİLENDİRECEĞİZ"

Bakan Koca, "Bu perşembe tüm basın mensuplarımızı bekliyoruz. Kapsamlı bir değerlendirme yapacağız. Sağlık sistemimizi ve sağlık yönetiminin koordinasyonu konusunda tüm adımları birinci elden duyacaksınız. Bugüne kadar olduğu gibi vatandaşımızı en açık ve şeffaf şekilde bilgilendireceğiz" diye konuştu.

Tadına bayıldığınız o yiyecek aslında zehir gibi! Tüketmeyi bıraktığınızda bakın ne oluyor Tadına bayıldığınız o yiyecek aslında zehir gibi! Tüketmeyi bıraktığınızda bakın... Haberi Görüntüle

"HASTALARIN YÜZDE 49'U RANDEVUSUZ BAKILIYOR"

Sağlık Bakanı Koca, MHRS sistemiyle ilgili daha önce yaptığı paylaşımında şu ifadeleri kullanmıştı; MHRS üzerinden alınan randevuların gerçekleşme oranı yüzde 86,2’ye çıktı. Randevu konusuna ciddiyetle yaklaşan herkese teşekkür ediyoruz. Muayene edilen toplam hasta sayısı içinde MHRS randevusu ile gelenlerin oranı yüzde 51. Hastalarımızın yüzde 49’una ise randevusuz bakılıyor.

Beslenme uzmanı en zararlı meyveyi açıkladı! Şeker komasına sokuyor Beslenme uzmanı en zararlı meyveyi açıkladı! Şeker komasına sokuyor Haberi Görüntüle

15 GÜN GEÇMEDEN YENİ BİR RANDEVU ALAMAYACAKSINIZ 

Bakan Koca, sosyal medya adresinden de , MHRS randevusunu iptal etmeyenlerin 15 gün süreyle aynı branştan randevu alamayacağını hatırlatarak, "30 saniyeyi uzun bulanları MHRS, 15 gün beklemeye alıyor" dedi.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"MHRS'den randevu alıp da gelmeyeceği halde randevusunu iptal etmeyenler, randevusundan önce aynı branşta muayene olanlar, artık aradan 15 gün geçmeden yeni bir randevu alamayacak.

 

Habere Tepki Ver

5

1

0

0

0

0

1

0

Yorumlar (0)

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Sağlık


Loading