Yandex Metrica

Sitede Ara

Mossad bir türlü bulamadı! Yahya Sinvar Siyonistleri peşinden koşturuyor: Gördüğümüz yerde öldüreceğiz!

Mossad bir türlü bulamadı! Yahya Sinvar Siyonistleri peşinden koşturuyor: Gördüğümüz yerde öldüreceğiz!

7 Ekim'de işgalcilere karşı özgürlük ateşini yakan Hamas'ın üst düzey yöneticilerinden olan Yahya Sinvar Mossad'ı peşinden koşturmaya devam ediyor. 100 gün aşkın süredir devam eden vatan savunmasının baş mimarı olarak görülen Sinvar için İsrail hükümeti, "Gördüğümüz yerde öldüreceğiz" mesajı verdi.

Dünya

29.04.2024, 20:42

İsrail'in Hamas'ın yöneticisi Yahya Sinvar'ı bulmak için Gazze'deki yeraltı tünellerini yıktığını duyuran İngiliz merkezli Telegraph gazetesi, Mossad'ın Sinvar'ı her yerde aradığını duyurdu. 

Hamas kabul etti: İsrail saldırmayı seçti: Ateşkes maddelerinde neler vardı? Hamas kabul etti: İsrail saldırmayı seçti: Ateşkes maddelerinde neler vardı? Haberi Görüntüle

"ONU GÖRDÜĞÜMÜZ YERDE ÖLDÜRECEĞİZ"

Öte yandan İngiliz gazetesine konuşan Han Yunus'taki İsrailli komutanlar, Sinvar için "Onu gördüğümüzde öldüreceğiz" ifadelerini kullandı.

Son dakika... Beyaz Saray'dan Gazze'de ateşkes açıklaması: Anlaşmaya varamadık Son dakika... Beyaz Saray'dan Gazze'de ateşkes açıklaması: Anlaşmaya varamadık Haberi Görüntüle

"HALA İZ YOK"

İsrail hükümetini peşinden koşturan Sinvar'a ilişkin düzenlenen haberde İngiliz medya, Han Yunus'taki tünellerin diğer bölgelere göre daha büyük olduğunu ve Yahya Sinvar'ın yerinin hala bilinmediğini yazdı.

Yüksek maaş ve pasaport için insan öldürecekler: 11 bin kilometreden kan dökmek için geldiler Yüksek maaş ve pasaport için insan öldürecekler: 11 bin kilometreden... Haberi Görüntüle

O TÜNELLERİN ALTINDA

100 günü aşkındır devam eden savaşıın ardından Hamas'ın Gazze'nin altındaki yünel sisteminin yüzde 80'e yakın kısmının hala sağlam kalabildiğini duyuran Wall Street Journal gazetesi ise, İsrail yönetimi, Sinvar ve Hamas'ın üst düzey isimlerinin tünelde bulunan bir komuta merkezinde olduğuna inanıyor dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Dünya


Loading