Yandex Metrica

Z kuşağı çıkışıyla olay yaratmıştı! Hakan Ural'dan zehir zemberek sözler 'Komik, aciz ve çapsızsınız'

Z kuşağı çıkışıyla olay yaratmıştı! Hakan Ural'dan zehir zemberek sözler 'Komik, aciz ve çapsızsınız'

'Neler Oluyor Hayatta' programının sunuculuğunu üstlenen Hakan Ural'ın 'Z kuşağı' sözlerinin yankıları devam ediyor. Açıklamasının ardından büyük tepki gören Hakan Ural, sosyal medya hesabından ateş püskürdü.

Magazin

05.04.2024, 13:10

Kanal D'de hafta içi her sabah ekrana gelen "Neler Oluyor Hayatta" programında Nur Tuğba Namlı ile sunuculuğu üstlenen Hakan Ural, "Z kuşağı eski siyasetçileri ne kadar tanıyor?" başlığıyla yapılan bir sokak röportajını değerlendirmiş, "Ülkede siyasetle bir alakan yok. Ülkenin kendisiyle ilgili yakın geçmişini bilmiyorsun, geçmişini bilmiyorsun. Ben rica ediyorum gerçekten, bu farkındalığı yoksa oy kullanmamaları lazım bence." demişti.

Ural'ın Z kuşağı çıkışı sosyal medyada büyük tepki çekerken, ünlü sunucudan yeni bir açıklama geldi. 

"BAŞINI SONUNU KESİP ÇARPITTILAR"

Instagram hesabından yaptığı paylaşımda sözlerinin çarpıtıldığını söyleyen Ural, açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

"Bir spor kulübüne başkan seçiyorken bile alacağı oyuncu, teknik direktör vaadi, kriteri kabul edilerek oy verilir. Apartmana yönetici seçilirken aidat indirimi veya otopark vaadi gibi şeyler kriter alınır. Böylesine ateşten gömlek bir coğrafyada 40 yıldan beri onlarca terör örgütü ile mücadele ediyorken Kıbrıs meselesinden tut da Doğu, Akdeniz, Orta Doğu ekonomisine, emperyal güçlere, hâkimiyete, Siyonizm'e kadar var olan zor bir dünyada acaba kim hangi kritere göre oyunu kullanacak dedim.

​İroni de yaptım, yakışıklılığa, boya, tuttuğu takıma göre mi vs. diye. Bunu alıp başını sonunu kesip Z kuşağı oy kullanmasına çevirip Hakan'a hücuma çevirenler hakikaten komik, aciz ve çapsızdır."


 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading