Yandex Metrica

Yasmin Erbil iddiası ortalığı karıştırmıştı... Yusuf Yosi Özlevi'den Cansu Nur Çufalı'ya milyonluk dava! 'Para koparmak için...'

Yasmin Erbil iddiası ortalığı karıştırmıştı... Yusuf Yosi Özlevi'den Cansu Nur Çufalı'ya milyonluk dava! 'Para koparmak için...'

Fenomen Cansu Nur Çufalı, eşi Yusuf Yosi Özlevi'nin kendisini 3 kadınla aldattığını iddia etmişti. Özlevi, eşi Çufalı'ya 2 milyon lira tazminat talepli boşanma davası açtı.

Magazin

16.05.2024, 00:26

Sosyal medya fenomeni Cansu Nur Çufalı, geçtiğimiz yıl evlendiği eşi Yusuf Yosi Özlevi'nin kendisini üç ayrı kadınla aldattığını iddia etmişti. Söylemezsem Olmaz programına katılan Çufalı, bu kadınlardan birinin de Mehmet Ali Erbil'in kızı Yasmin Erbil olduğunu öne sürmüş, daha sonra ise yanlış anlaşılma olduğunu söyleyerek özür dilemişti.

Özlevi, eşinin iddialarının ardından 1 ay uzaklaştırma kararı aldırmıştı. Şimdi ise boşanmak için dava açtı.

"PARA KOPARMAK İÇİN SENARYO HAZIRLADI"

Özlevi'nin avukatı tarafından hazırlanan dava dilekçesinde "Davalı, müvekkilden para koparmak amacıyla bir senaryo hazırlamıştır. Tarafların boşanmalarına karar verilmesini istiyoruz. Ayrıca davalının kişilik hakları saldırıya uğrayan müvekkil için 2 milyon lira tazminat ile çocuğun velayetinin babaya verilmesini talep ediyoruz" ifadeleri yer aldı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading