Yandex Metrica

Yargı'nın Ceylin'i Pınar Deniz'in kız kardeşi sosyal medya paylaşımıyla ağızları açık bıraktı! Ormandaki pozlarına yorum yağdı

Yargı'nın Ceylin'i Pınar Deniz'in kız kardeşi sosyal medya paylaşımıyla ağızları açık bıraktı! Ormandaki pozlarına yorum yağdı

Pınar Deniz, Yargı dizisinde hayat verdiği 'Ceylin' karakteriyle büyük beğeni toplamaya devam ediyor. Pınar Deniz'in in kız kardeşi Huri Deniz, güzelliğiyle görenlerin ağzını açık bırakıyor. Huri Deniz'in, oyuncu kardeşi Pınar Deniz'e benzerliği sosyal medyada olay oldu.

Magazin

16.05.2024, 23:25

Kaan Urgancıoğlu ile Yargı dizisinde yeniden bir araya gelen ünlü oyuncu Pınar Deniz, Kanal D ekranlarında fırtınalar estiriyor. Aslen Mardinli olan Pınar Deniz'in gözlerden uzak tuttuğu ablası Huri Deniz'i görenler gözlerine inanamadı.

Adana'da doğup Sarıyer'de büyüyen Pınar Deniz'in ablası, sosyal medyada yorum yağmuruna tutuldu.

Huri Deniz'in pozlarına ''Siz ikiz misiniz?'', ''Hakikaten çok benziyorlar'' ve ''Güzellik aileden demek ki'' gibi yorumlar yapıldı.

Instagram'da epey aktif olan Huri Deniz, hayatına dair anları takipçileriyle paylaşmayı ihmal etmiyor.

Kusursuz fiziği ve doğal güzelliğiyle dikkat çeken Huri Deniz'in, Instagram'da 3 binden fazla takipçisi yer alıyor. Huri Deniz'in son zamanlarda yaptığı  paylaşımlarla takipçisi ve beğenisi hızla artarken özellikle ormanda paylaştığı fotoğraf en fazla yorum ve beğeni alan fotoğrafı oldu.
 


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading