Yandex Metrica

Üç kuruş dizisine damga vuran sahne! Leyla, dansıyla herkesi mest etti

Üç kuruş dizisine damga vuran sahne! Leyla, dansıyla herkesi mest etti

Dün akşam izleyicilerin karşısında çıkan Üç Kuruş dizisine genç oyuncu Aslıhan Malbora'nın canlandırdığı Leyla karakterinin roman dansı damga vurdu.

Magazin

23.01.2024, 18:13

Merakla beklenen 'Üç Kuruş' dizisinin ilk bölümü dün akşam Show TV'de yayınlandı. Üç Kuruş dizisinin ilk bölümüne Leyla karakterine hayat veren Aslıhan Malbora'nın dansı damga vurdu.

İZLEYİCİDEN TAM NOT ALDI

Uraz Kaygılaroğlu, Ekin Koç, Nesrin Cavadzade, Diren Polatoğulları, Aslıhan Malbora, Nursel Köse, Civan Canova, Ercan Kesal, Mustafa Kırantepe ve Uğur Yıldıran gibi isimlerin rol aldığı Üç Kuruş dizisi, dün akşam ilk bölümüyle ekranlara gelirken izleyiciden tam not aldı.

DANSIYLA MEST ETTİ

Mafya lideri Kartal ile Organize Şube'de komiser Efe etrafında geçen olayların konu alındığı Üç Kuruş'un ilk bölümüne Leyla'nın düğündeki dans performansı damga vurdu. Kartal'ın yaşadığı Çıngıraklı mahallesindeki düğüne gelen Leyla, abisini uzaktan takip eden Organize Şube'de komiser olan Efe'nin yanına giderek kendisini gazeteci olarak tanıttı. Efe'nin koluna giren Leyla, düğüne tek başına gitmek istemediğini söyledi. Daha sonra Efe ve Leyla düğüne birlikte gitti. Leyla yoğun istek üzerine kendisini arkadaşlarıyla birlikte dans ederken buldu. Leyla'nın roman havası eşliğinde yaptığı dans izleyenleri mest etti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading