Yandex Metrica

Tuğba Özerk'ten 'Sarhoş' iddialarına yanıt! 'Köşeme çekiliyorum' dedi, herkesten sakladığı hastalığını açıkladı

Tuğba Özerk'ten 'Sarhoş' iddialarına yanıt! 'Köşeme çekiliyorum' dedi, herkesten sakladığı hastalığını açıkladı

Tuğba Özerk'in yılbaşı sahnesinde yaptığı hareketler dikkat çekmiş, sahneye sarhoş çıktığı iddia edilmişti. Sosyal medya hesabından açıklama yapan şarkıcı, hasta olduğunu duyurdu.

Magazin

01.05.2024, 13:52

Ünlü şarkıcı Tuğba Özerk, 2022 yılına Antalya'da sahnede girmişti. Sahnedeki hareketleri ve dansıyla dikkat çeken Özerk, gecenin ilerleyen saatlerinde dengesini kaybederek yere düşmüştü. Görüntüler, şarkıcının sahneye sarhoş çıktığı iddialarına neden olmuştu.

"HAYATIM RİSK ALTINDA"

Tuğba Özerk, sosyal medya hesabından konuya açıklık getirdi. Uzun süredir 'hipofiz tümörü' ile mücadele ettiğini belirten Özerk şu ifadeleri kullandı:

"Bir süredir mücadele ettiğim, herkesle paylaşamadığım, hatta kendimin bile zaman zaman kabullenmekte zorlandığım `Hipofiz Bezi Makroadenomu' tanısı konulan bir hastalıkla mücadele etmekteyim. Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı, aynı zamanda Jinekolojik Onkoloji Cerrahi Uzmanı Prof Dr. Eralp Başer'in gözetimi altında ilaç tedavim sürmektedir.

Bu Tümör nedeniyle görme alanı bozuklukları, bilişsel bozukluk (bilinç kaybı, senkop) riski altında bir hayatım var. En yakınlarımın dışında kimsenin bilmediği bu durumu herkesle paylaşma sebebim ise; herkesin yayılan görüntüler karşısında kafalarındaki soru işaretlerini gidermek içindir. Artık hiçbir şeyin göründüğü gibi olamayacağı gerçekliği herkes tarafından kabul edilmesi gerekirken ‘yargısız infaz' yaparak, yaraya tuz basma `zevkinden' vazgeçilmesi gerekiyor.

"VERDİĞİM RAHATSIZLIKTAN DOLAYI ÖZÜR DİLERİM"

Ben bu mesleğe yıllarını vermiş, yorumculuğun dışında söz-beste üreten bu ülkenin tanınan bir sanatçısıyım. İçinde bulunduğum bu özel, mahrem durumla başa çıkmaya çakışırken, bir taraftan da aşık olduğum mesleğimi yapmaya çalışıyorum. Verdiğim rahatsızlıktan dolayı, bu konuya kafa yoran, düşünen buna enerji harcayan herkesten özür diliyorum.

Tedavim bitene kadar bir süre dinlenmek için köşeme çekiliyorum ve üretmeye de devam edeceğim. Yeni yılda en büyük dileğim, herkes için sağlıklı ve bol müzikli günler. Sevgiyle kalın..."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading