Yandex Metrica

Tuba Büyüküstün ve Engin Akyürek aşk mı yaşıyor? Sessizliğini bozdu, ilk açıklama geldi

Tuba Büyüküstün ve Engin Akyürek aşk mı yaşıyor? Sessizliğini bozdu, ilk açıklama geldi

Daha önce Kara Para Aşk ve Sefirin Kızı dizilerinde başrolleri paylaşan Engin Akyürek ve Tuba Büyüküstün'ün aşk yaşadığı öne sürüldü. Peki Tuba Büyüküstün ve Engin Akyürek aşk mı yaşıyor? İşte merak edilenler...

Magazin

03.05.2024, 13:36

Son olarak Disney Plus'ın 'Kaçış' dizisinde rol alan Engin Akyürek ve Zeytin Ağacı dizisinin yıldızı Tuba Büyüküstün'ün aşk yaşadığı iddiası magazin gündemine bomba gibi düştü. İddiaların ardından Tuba Büyüküstün'den açıklama geldi. Peki Tuba Büyüküstün ile Engin Akyürek sevgili mi? 

TUBA BÜYÜKÜSTÜN VE ENGİN AKYÜREK AŞK MI YAŞIYOR?

Daha önce Kara Para Aşk ve Sefirin Kızı dizilerinde başrolleri paylaşan ikilinin aşk yaşadığı öne sürüldü. Beyaz TV'de ekrana gelen Söylemezsem Olmaz programının haberine göre, çift birlikte vakit geçirmek için Paris'e gitti. İkili, baş başa yürürken görüntülendi.

Ancak çıkan haberlerin ardından Tuba Büyüküstün'den açıklama geldi. Instagram hesabından açıklama yapan Büyüküstün şu ifadeleri kullandı:

"Aşk yaşayan Engin ve ben değiliz karıştırmayın.. Elif ve Ömer... Ve evet çok güzel bir aşk hikayesiydi. Dünyanın pek çok yerinde birçok kişinin hala bu aşkın etkisinde olması tesadüf olmasa gerek.. Herkes yeteri kadar sevinip, üzülüp, üzerine konuşup tartıştıysa artık sakinleşebiliriz... Ya da 'Bu dedikoduya gerçekten inanıyor musunuz?' demek için birkaç gün daha beklese miydim?"

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading