Yandex Metrica

Survivor'da dokunulmazlığı kim kazandı? 14 Mart Survivor eleme adayı kim oldu?

Survivor'da dokunulmazlığı kim kazandı? 14 Mart Survivor eleme adayı kim oldu?

Survivor All Star dün akşam yeni bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Ünlüler ve Gönüllüler takımları, dokunulmazlık için zorlu parkurda mücadele etti. Dokunulmazlığı kaybeden takım eleme adayını belirledi.

Magazin

28.01.2024, 20:55

Survivor All Star'ın dün akşam yayınlanan bölümünde haftanın ilk dokunumazlık oyunu oynandı. İki takım dokunulmazlığı kazanmak için kıyasıya mücadele etti. Dokunulmazlığı kaybeden takımda eleme adayı ve sürgün adasına giden isim belirlendi.

SURVİVOR DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI?

Survivor All Star yarışması tüm hızıyla devam ederken, haftanın ilk dokunulmazlık yarışı yapıldı. Oyunu kazanan takım büyük bir ödülün de sahibi oldu. Dokunulmazlık oyununun kazananı gönüllüler oldu. Takım, fırında pişmiş bonfile, mücver, patates ve elmalı turta ödülünü de kazandı. 

14 MART SURVİVOR ELEME ADAYI KİM OLDU?

Adaya geçtiğimiz hafta veda eden isim Sercan Yıldırım olmuştu. Dün akşamki dokunulmazlık oyununu da kaybeden ünlüler takımı eleme adayı çıkarmak için yeniden oylama yaptı. Ada konseyinde Barış, Mert ve Gizem'in isimleri yazıldı. Ancak ismi en çok yazılan Mert, bu haftanın ilk eleme adayı oldu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading