Yandex Metrica

Survivor yarışmacıları arasında sular durulmuyor! Adem Kılıçcı'dan şoke eden Nisa Bölükbaşı itirafı! 'İğrenç bir insan'

Survivor yarışmacıları arasında sular durulmuyor! Adem Kılıçcı'dan şoke eden Nisa Bölükbaşı itirafı! 'İğrenç bir insan'

Survivor All Star'da Nisa Bölükbaşı'nın şampiyonluğunun yankıları devam ediyor. Adem Kılıçcı yarışmanın ardından Nisa'yı takipten çıkmıştı. Kılıçcı'dan konuyla ilgili açıklama geldi.

Magazin

18.05.2024, 21:58

TV8'in sevilen yarışması Survivor All Star 2022'de şampiyon 30 Haziran gecesi belli oldu. Adem Kılıçcı ve Nisa Bölükbaşı arasında geçen SMS yarışında kazanan Nisa oldu. Bölükbaşı'nın şampiyonluğu tartışma yarattı. Bazı yarışmacılar ve yakınlarının yanı sıra birçok kişi de sosyal medyada tepki gösterdi.

"NASIL GÜVENEBİLMİŞİM"

Yarışma sonrası Adem Kılıçcı'nın sosyal medyada Nisa Bölükbaşı'nı takipten çıkması dikkat çekmişti. Çeşitli iddialar ortaya atılırken, Nisa "Bazı şeyleri duyunca bu insanlara nasıl güvenebilmişim diyorum. Mesela Adem ya da başka yarışmacılar; elime telefonu aldım, bir baktım birbirimizi takip etmiyoruz. Takipleşiyorduk, ne oldu? Ne yaptım?" diye konuşmuştu.

Adem Kılıçcı, İrem Erbaş'ın sunduğu Bi'Başka adlı YouTube kanalına konuk oldu. Kılıçcı, merak edilenlere samimi yanıtlar verirken, Nisa hakkındaki itirafıyla da olay yarattı.

"NİSA YÜZÜME İYİ BİRİ GİBİ GÖRÜNÜYORDU"
Nisa'yı sosyal medyada takipten çıkmasının hatırlatılması üzerine Kılıçcı, "Bence nedenini o da biliyor. Her şeyin bir sebebi vardır. Nisa yüzüme karşı çok iyi bir insan gibi görünüyordu. Nisa'nın son mücadelemde "İğrenç bir insan. O hak etmiyor" cümlesi benim zoruma gitti. Ben buralara gelmeyi hak etmedim mi? En az onun kadar hak ettim ben de.

En az! Ben kalkıp sana böyle bir cümle kurmuyorsam sen de bana kurmamalısın. Karşındaki insanın mücadelesine saygısızlıktır bence bu. Bunu ağır buldum. Böyle düşünen bir insanın benim hayatımda yeri olmadığına karar verdim ve takipten çıktım." ifadelerini kullandı.

"NİSA'YI HAYATIMDA İSTEMİYORUM"

"Ben hayatımda istemediğim için takipten çıkardım." diyen Adem, "Bu takipten çıkma işinin şampiyonluğuyla ilgisi yok yani. Evet, belki ada hayatı iyi değildir, bizim kadar mücadele etmemiştir. Ama SMS ile şampiyon oldu sonuçta. İzleyici kendisini daha fazla sevmiş, sahiplenmiş. Saygı duydum. 'Benim hakkımı yediler' diyemem" sözleriyle dikkat çekti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading