Yandex Metrica

Survivor Ogeday Girişken'in babası kayıp mı? Sosyal medya hesabından böyle duyurdu

Survivor Ogeday Girişken'in babası kayıp mı? Sosyal medya hesabından böyle duyurdu

Survivor ile adını duyuran Ogeday Girişken'in sosyal medyada babasıyla ilgili yaptığı paylaşım ortalığı karıştırdı. Girişken, babasının kaybolduğunu belirten bir paylaşım yaptı. Ancak ünlü isim daha sonra yanlış anlaşıldığını söyleyerek paylaşımını düzeltti.

Magazin

13.05.2024, 00:42

Balıkesir'in Burhaniye ilçesine denize giren bir kişinin kaybolduğu ve 3 gündür arandığı öğrenildi. Survivor ile adını duyuran Ogeday Girişken, aranan şahsın babası olduğunu duyuran bir paylaşım yaparak dua istedi. Ancak gerçek kısa süre sonra ortaya çıktı. 

Burhaniye ilçesinde yer alan Pelitköy Mahallesi sahilinden denize açılan bir kişi, bir süre sonra bağırarak yardım istedi. Sahilde bulunan vatandaşların bilgi vermesi üzerine olay yerinde Polis, jandarma ve Sahil Güvenlik ekipleri sevk edildi.

"DUALARINIZI ESİRGEMEYİN"

Haberi Instagram hesabından paylaşan Ogeday Girişken, "Babam 3 gündür Edremit Körfezi’nde aranıyor! Dualarınızı esirgemeyin lütfen." notunu düştü. 

ARKADAŞININ BABASI ÇIKTI

Ardından bir paylaşım daha yapan Ogeday, yanlış anlaşılma olduğunu söyledi. Girişken, "Arkadaşlar benim babam değil, bir arkadaşımın babası için paylaştım ama ilginiz için teşekkürler. Arkadaşım için destek olursanız sevinirim" dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading