Yandex Metrica

Survivor Nagihan diskalifiye mi edildi? Survivor 2024 Nagihan ve Nefise'ye ne oldu?

Survivor Nagihan diskalifiye mi edildi? Survivor 2024 Nagihan ve Nefise'ye ne oldu?

Acun Ilıcalı'nın tepkisini çeken Nagihan ve Nefise'nin aldığı cezalar, Survivor hayranları tarafından merak edilen bir konu haline geldi. Nagihan ve Nefise'nin cezalı olup olmadığıyla ilgili sorular, izleyiciler arasında büyük bir merak uyandırmaktadır. Peki, Survivor Nagihan diskalifiye mi edildi? Survivor 2024 Nagihan ve Nefise'ye ne oldu?

Magazin

27.03.2024, 09:13

Tartışmaların ardından büyük bir öfkeye kapılan Acun Ilıcalı, dün akşamki konseyde patlayarak sandalyeyi fırlattı. Nagihan ve Nefise'nin aldığı cezalar ise o anki kararlarla belirlendi. Peki, Survivor Nagihan diskalifiye mi edildi? Survivor 2024 Nagihan ve Nefise'ye ne oldu?

Bir Kadın Bir Erkek'in Zeynep'i şimdi Bahar'la büyülüyor: Demet Evgar'ın inanılmaz dönüşümü Bir Kadın Bir Erkek'in Zeynep'i şimdi Bahar'la büyülüyor: Demet Evgar'ın... Haberi Görüntüle

SURVİVOR NAGİHAN DİSAKİLİFİYE Mİ EDİLDİ?

Ada konseyinde söz alan Acun Ilıcalı, Nagihan Karadere'ye iki seçenek sunarak, "Hareketlerinin hepsi kural dışı. Ya Aleyna, yarışmacılar ve tüm ekipten özür dile ya da Survivor kariyerine veda et" dedi. Olaylar nedeniyle duygusal anlar yaşayan Nagihan Karadere, gözyaşları içinde konseyde bulunan herkesten özür diledi. Acun Ilıcalı, yaşananları kabul etmeyerek benzer olayların bir daha yaşanmaması için uyarılarda bulundu ve Nefise'ye 2 ödül oyunundan men, Nagihan'a ise 5 ödül oyunundan men cezalarını verdi.

 

 

 

 

 

 

 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

İbrahim TURNA

TRHaber.com - Magazin


Loading