Yandex Metrica

Şiddete dair ses kaydı ortaya çıkmıştı! Reha Muhtar'dan açıklama geldi, kızıyla ilgili iddiası şoke etti

Şiddete dair ses kaydı ortaya çıkmıştı! Reha Muhtar'dan açıklama geldi, kızıyla ilgili iddiası şoke etti

Deniz Uğur, eski eşi Reha Muhtar'ın kızına şiddet uyguladığını iddia etmiş, 13 yaşındaki kızına bağırdığı anlara dair ses kaydını yayınlamıştı. Kaydın olay olmasının ardından Muhtar, sessizliğini bozdu.

Magazin

15.02.2024, 16:54

Deniz Uğur ve Reha Muhtar arasında sular durulmuyor. Oyuncu, Reha Muhtar'ın 13 yaşındaki kızları Mina'ya şiddet uyguladığı gerekçesiyle darp raporu almış ve mahkemeye başvurmuştu. Mina'nın geçici velayeti Deniz Uğur'a verilirken, Reha Muhtar'a da 2 ay süreyle kızı Mina'ya yaklaşmama cezası verildi.

"DÜNYANIN EN İYİ BABASI ÖYLE Mİ?"

Yaşananların ardından Deniz Uğur, sosyal medya hesabından Reha Muhtar'a ait bir ses kaydı yayınladı. Uğur, paylaşımında "Elim ayağım titriyor şu an! Dünyanın en iyi babası, öyle mi? Peki, herkes duysun öyleyse… Ağlayan, çığlık atan, acı çeken benim kızımın sesi. Diğer sesi de çok iyi tanırsınız. Allah'ın laneti karanlığa hizmet edenlerin üzerine olsun. Allah cezanızı versin" dedi.

Ünlü televizyoncu, sosyal medyadan yaptığı açıklamada kızının uyuşturucu kullanmış ve hastanede yatmış bir kişiyle internet üzerinden görüştüğünü söyledi.

"UYUŞTURUCU KULLANMIŞ BİRİYLE GÖRÜŞÜYOR"

Muhtar, "Benim oğlum ve kızım 7 yıl yasaklı maddelerin kullanıldığı renkli akvaryum balıklarının ısmarlandığı evde büyüdüler. Kızımın fazla dozdan uyuşturucu kullanıp hastaneye kaldırılan 'Kabal' isimli kullanıcıyla görüşmemesi için 5 dakika süre verme hakkım ve sorumluluğum yok mu baba olarak?" ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading