Yandex Metrica

Sevgilisiyle yakalanmış, evliliği bitmişti! Güven Kıraç'tan ihanet açıklaması! Günler sonra sessizliğini bozdu

Sevgilisiyle yakalanmış, evliliği bitmişti! Güven Kıraç'tan ihanet açıklaması! Günler sonra sessizliğini bozdu

Ünlü oyuncu Güven Kıraç, sevgilisi Merve Topugil ile sokakta öpüşürken görüntülenmişti. 12 yıllık eşiyle boşandığı ortaya çıkan Kıraç, ihanet iddiaları hakkında ilk kez konuştu.

Magazin

21.03.2024, 14:51

Usta oyuncu Güven Kıraç, geçtiğimiz ay genç bir kadınla Beyoğlu sokaklarında görüntülendi. Görüntülerin ardından oyuncu, 12 yıllık eşi Başak Kıraç ile ihanet nedeniyle boşandı. Kıraç, geçtiğimiz günlerde sevgilisiyle tekrar samimi bir şekilde görüntülendi. 

Güven Kıraç ve eşinini bir süredir arasının bozuk olduğu ve Başak Kıraç'ın o görüntülerin ardından soluğu mahkemede aldığı öne sürüldü. Çift, 12 yıllık evliliklerini geçtiğimiz hafta ihanet nedeniyle tek celsede bitirdi. Güven Kıraç, tartışma yaratan ihanet iddialarına yanıt verdi.

15 gündür annelik heyecanı yaşıyor! Eda Ece günler sonra ilk kez paylaşım yaptı: Artık... 15 gündür annelik heyecanı yaşıyor! Eda Ece günler sonra ilk... Haberi Görüntüle

"ÇIKAN HABERLER BENİ VE AİLEMİ ÜZÜYOR"

Sosyal medya hesabından açıklama yapan oyuncu, şu ifadeleri kullandı:

"Bir ilişkinin, bir evliliğin bitmesi boşanmadan çok önce oluyor, boşanma son noktadır. Çiftler bazen anlaşamaz ve ilişkileri bitebilir. Biz de anlaşmalı olarak boşandık, saygı ve sevgi çerçevesinde kızımızın ebeveynleri olarak kalacağız. Çıkan haberler beni olduğu kadar ailemi de üzmekte.

Ayrıca benim ve kız arkadaşımın yaşları ve kız arkadaşım ile aramdaki yaş farkına ilişkin haberler de gerçeği yansıtmamaktadır. Ben 54 yaşındayım. Sizlerden özel hayatıma saygı gösterilmesini rica ediyorum. Açıklamalarımdan sonra çeşitli yayın organlarında ve mecralarda hatalı ve gerçekdışı yayın yapan kişilerden de gereği özeni göstermelerini bekliyorum." 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading