Yandex Metrica

Serdar Ortaç'tan çok konuşulacak itiraf! Her şeyi bir bir anlattı 'Sahneden alınıp hapse atıldım'

Serdar Ortaç'tan çok konuşulacak itiraf! Her şeyi bir bir anlattı 'Sahneden alınıp hapse atıldım'

Serdar Ortaç, Cansu Canan Özgen'in sunduğu 40 programının konuğu oldu. Özel hayatına dair açıklamalarda bulunan sanatçı, hastalığıyla ilgili soruya verdiği cevapla herkesi şaşırttı.

Magazin

23.01.2024, 19:00

Açıklamalarıyla ve özel hayatıyla sık sık gündeme gelen Serdar Ortaç, Cansu Canan Özgen'in sunuculuğunu üstlendiği 40 programının bu haftaki bölümünün konuğu oldu. Sanatçı, özel hayatı, ailesi, şarkıları ve gündemle ilgili sorulara samimi yanıtlar verdi. 

Cansu Canan Özgen'in "Serdar Ortaç'ı ne hasta etti" sorusuna Ortaç, çok konuşulacak itiraflarla yanıt verdi. Sanatçı, şöyle konuştu:

"HELAL KAZANIP HARAMA VERMEK BENİ MAHVETTİ"

"Aşırı stres vardı. Çok para geliyordu, çok para gidiyordu. Gelen para kumara gitti. Giden paranın üzüntüsü, helal kazanıp harama vermek... Mahvettim kalbimi ve beynimi. Daha 25 yaşındaydım, Karabiber'i söylerken sahneden asker kaçağı diye hapse atıldım, beraat ettim. Suçsuz bulunduğuma mı sevineyim, giden 3,5 aya mı üzüleyim? Mamak'ta yerin yedi kat dibinde hücrede yatarken, üç gün önce kraldım konser veriyordum ona mı üzüleyim?" 

"BU KADAR HOVARDA OLMAMALIYDIM"

Babasının öldüğünü, kardeşinin hastalanıp yatağa düştüğünü söyleyen şarkıcı, "Hangi birine stres yapmayayım? Daha inançlı, daha temkinli yaşamalıymışım. Bu kadar hovarda olmamalıymışım. Minibüsten çıkan onlarca kız yaşanmamalıymış. Bir tane kadını sevip, çocuk yapıp ölmeliymişim. Yanlış yapmışım. Ama benim hayatım da bu. Beni MS yapan da bu hayat." ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading