Yandex Metrica

Seda Sayan neden yok? Seda Sayan'dan hayranlarını üzen haber!

Seda Sayan neden yok? Seda Sayan'dan hayranlarını üzen haber!

Star TV'de her sabah ekrana gelen Sabahın Sultanı Seda Sayan'ın yayınlanmamasıyla izleyiciler şaşkınlık yaşadı. Seda Sayan neden yok? sorusu araştırılırken, ünlü sanatçının koronavirüse yakalandığı ortaya çıktı.

Magazin

23.01.2024, 18:34

Seda Sayan bu sezon Star TV'de her sabah Sabahın Sultanı Seda Sayan programını sunuyor. Programın bu sabah ekrana gelmemesiyle şaşıran izleyiciler Seda Sayan niye yok? Sabahın Sultanı Sabah Seda Sayan bugün yok mu? sorularını araştırmaya başladı. Ünlü sanatçıdan sevenlerini üzecek bir haber geldi.

SEDA SAYAN KORONAVİRÜSE YAKALANDI

Sabahın Sultanı Seda Sayan programı Star TV'nin yayın akışından çıkarıldı. Yerine Kaderimin Oyunu dizisinin tekrarı yayınlandı. Sosyal medyadan yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

"Değerli izleyicilerimiz, hafta içi her gün yayınlanan programımız Sabahın Sultanı Seda Sayan'a kısa bir sağlık arası veriyoruz! Canlı yayınımız çok kısa bir süre sonra kaldığı yerden devam edecek…"

Diğer yandan Birsen Altuntaş, Twitter hesabından yaptığı açıklamada "Seda Sayan da kovid olmuş. Herkes kovid. Birini görüyorum, sapasağlam. Ertesi gün telefonda konuşuyoruz. Sesi gripli gibi çıkıyor, kovidim diyor. Bir tuhaf değil mi her şey?" dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading