Yandex Metrica

Seda Sayan kaç kez evlendi? Seda Sayan'ın eşleri kimler? Seda Sayan evlilikleri

Seda Sayan kaç kez evlendi? Seda Sayan'ın eşleri kimler? Seda Sayan evlilikleri

Seda Sayan ve Çağlar Ökten dün akşam Beşiktaş'ta bir otelde gerçekleştirilen nikahla dünyaevine girdi. Bir kez daha nikah masasına oturan Seda Sayan'ın kaç kez evlendiği merak ediliyor. Seda Sayan kaç kez evlendi? İşte Seda Sayan evlilikleri...

Magazin

30.04.2024, 21:05

Seda Sayan kendisinden 25 yaş küçük müzisyen Çağlar Ökten ile Mayıs ayında evleneceğini duyurmuştu.  Çiftin Mayıs ayında Prag'da yapılması planlanan düğünü vizede yaşanan sıkıntılar nedeniyle dün akşam İstanbul'da Swiss Otel The Bosphourus'da gerçekleşti. İkilinin nikahını Beşiktaş Belediyesi Nikah Daire Başkanı Osman Kurtoğlu kıydı. Seda Sayan'ın önceki evlilikleri de merak konusu oldu. Seda Sayan kaç kere evlendi? Seda Sayan eski eşleri kimler? gibi sorular araştırılıyor. İşte Seda Sayan evlilikleri...

SEDA SAYAN KAÇ KERE EVLENDİ?

Rıdvan Kılıç

Seda Sayan ilk evliliğini 26 yaşındayken Rıdvan Kılıç ile yaptı. Seda Sayan ve Rıdvan Kılıç 1987 yılının Mayıs ayında nikah masasına oturdu. Çift, aynı yılın aralık ayında sürpriz bir kararla boşandı.

Sinan Engin

Şarkıcı, 1990 yılında ise Sinan Engin ile dünya evine girdi. Bu evliliğinde hamile kalan Sayan'ın Oğulcan isimli bir oğlu oldu. Sanatçı, 1995 yılında Sinan Engin ile boşanma kararı aldı ve hızlıca yollarını ayırdı.

Mahsun Kırmızıgül

Mahsun Kırmızıgül ile 3 yıl birliktelik yaşayan Seda Sayan, resmi nikah yerine imam nikahını tercih etmiştir. Çift, 3 yılın ardından olaylı şekilde ayrılmıştır.

Soner Yapacık

Seda Sayan'ın hayatındaki en ilginç evlilik ise Soner Yapacık'la oldu. Sayan, arkadaşları ile Etiler'deyken kırmızı ışıkta motor kurye yanaşır. Motordaki genç ile göz göze gelen şarkıcı, Soner Yapacık'a hemen evlilik teklifi eder. Şarkıcı ve yapacık 25 Ağustos 1998'de nikah masasına oturdu. Fakat evlilikleri çok kısa sürdü.

Tuncay Kıratlı

Soner Yapacık ile evliliğini de ani bir şekilde bitiren Seda Sayan, 2000 yılında iş adamı Tuncay Kıratlı ile evlendi. Seda Sayan'ın daha önce Tuncay Kıratlı'nın kuzeni olan Alp Başaran ile nişanlanmış olması nedeniyle bu evlilik tepki çekmişti. Sayan'ın bu evliliği de çok kısa sürdü.

Gökhan Şükür

Seda Sayan, Sedat Peker sayesinde tanıştığı Gökhan Şükür'le evlendi. Şükür, ailesinin karşı çıkmasına rağmen Seda Sayan ile gizlice nikah masasına oturdu. 13 ay süren evliliğin ardından ikili 2005'te gizlice boşandı.

Nihat Doğan

Seda Sayan'ın Nihat Doğan ile olan aşkı "reyting için" olarak yorumlansa da birbirlerini çok sevdiklerini söyleyen çift birlikteliklerini sürdürdü. İkili, imam nikahlı olarak birlikte yaşadı ancak resmi nikah kıymadı.

Onur Şan

Seda Sayan, Nihat Doğan'dan ayrıldıktan sonra Türk halk müziği sanatçısı Onur Şan'la 1 Şubat 2008'de Çırağan Sarayı'nda İBB Başkanı Kadir Topbaş'ın kıydığı nikahla evlendi. Ünlü çift, 2010 yılında boşandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading