Yandex Metrica

Seda Güven’den aşk mesajları! Seda Güven’in aşk dolu sözleri sosyal medyayı salladı

Seda Güven’den aşk mesajları! Seda Güven’in aşk dolu sözleri sosyal medyayı salladı

Seda Güven’den aşk mesajları! Seda Güven’in aşk dolu sözleri sosyal medyayı salladı! İşte haberin ayrıntıları…

Magazin

23.01.2024, 18:32

Ünlü oyuncu Seda Güven, eşi Ali Güzel'in doğum gününü sosyal medyada kutladı. Ünlü oyuncu, oğullarıyla birlikte çekilen fotoğraflarını paylaşarak, "Sevgili sevgilim iyi ki doğdun. Çok be!" notunu ekledi. 'Fatmagül'ün Suçu Ne?', 'Elveda Derken' ve 'Öldür Beni Sevgilim' gibi projelerde rol alan Seda Güven, 2019 yılında Ali Güzel ile evlendi. Çiftin 'Yiğit Ali' adını verdikleri oğulları geçtiğimiz yıl dünyaya gelmişti.

SEDA GÜVEN AŞKA GELDİ

Mutlu evlilikleri süren çiftten Güzel, 49 yaşına bastı. Güven, eşinin doğum gününü sosyal medyadan yayınladığı gönderi ile kutladı. Ailece çekilen fotoğraflarını paylaşan ünlü oyuncu, Güzel'e, "Sevgili sevgilim iyi ki doğdun. Çok be!" ifadelerini kullandı. Seda Güven'in paylaşımı beğeni rekoru kırdı.

“HOŞ GELDİN”

Ali Güzel, doğumdan sonra oğlu Yiğit Ali'nin ayağını paylaştığı fotoğrafa, "Oğlumuz ve Zeynep'imizin kardeşi; hoş geldin... Allah'ım kalbinden sevgi ve merhametin eksik olmadığı bir hayat ile sağlık ve mutluluğu ömründen eksik etmesin inşallah. Allah'ım hep iyi insanlarla karşılaştırsın seni” sözlerini kullanmıştı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading