Yandex Metrica

Sahneyi terk edince yuhalanmıştı! Oğuzhan Koç'tan açıklama geldi 'Sanatçı mı bunlar'

Sahneyi terk edince yuhalanmıştı! Oğuzhan Koç'tan açıklama geldi 'Sanatçı mı bunlar'

Oğuzhan Koç, geçtiğimiz akşam sahne aldığı Ankara'da yağmur nedeniyle sahneyi terk etmişti. Şarkıcının geri dönüş yapmaması seyircilerin tepkisine neden olmuş, konser alanında yuhalanmıştı. Oğuzhan Koç'tan konuyla ilgili açıklama geldi.

Magazin

23.01.2024, 19:38

Demet Özdemir ile nikah masasına oturmaya hazırlanan Oğuzhan Koç, geçtiğimiz akşam Ankara'nın Sincan ilçesinde sevenleriyle buluştu. Ancak yoğun yağış başlamasının ardından Koçi sahneden indi. Geri döneceğini belirten şarkıcı dönmeyince izleyicilerden büyük tepki geldi. 

Konser alanında "Oğuzhan Koç sahneye" sesleri yükseldi. Daha sonra müzisyenlerin de toparlandığını gören vatandaşlar Oğuzhan Koç'u yuhaladı. Olay magazin gündemine bomba gibi düşerken, Oğuzhan Koç'tan açıklama geldi.

OLAYIN PERDE ARKASINI AÇIKLADI

Instagram hesabından paylaşım yapan şarkıcı şunları söyledi:

"Dün yaptığımız Ankara konserini, sağanak yağış yüzünden tam birinci saatinde sahneyi bırakmak zorunda kaldık. Sabah bunun haberlere yansıması, "Oğuzhan Koç yuhalandı, sahneden kaçtı, Allah onu kahretti" gibi garip haberler gördüm. Altta yine yorumlarda "Tabii ki sanatçı mı bunlar?" gibi boşluk dolduran insanlar vardı, bunu düzeltmek isterim.

"TEKNİK SEBEPLER DEVAM ETMEME İZİN VERMEDİ"

Çok ciddi yağış vardı, direnebildiğimiz kadar direndik ama su ve elektronik eşyalar aynı yerde barınamıyorlar biliyorsunuz. Bir süre sonra ses sistemi çöktü. Benim niyetim konseri sonuna kadar devam ettirmekti fakat teknik buna el vermedi. En son seyirciye veda edebileceğim çalışır halde mikrofon bile yoktu.

Aksine bir saat çok güzel eğlendik, şahane de ağırlandık.  Sadece hava muhalefeti yüzünden bir tık kısa kaldı onu da bir sonraki gelişimde söz telafi edeceğim herkes kendine iyi baksın."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading