Yandex Metrica

Reha Muhtar ve eski eşi Deniz Uğur arasında yeni kriz! Bir kez daha mahkemelik oldular 'Huzurumu bozuyor'

Reha Muhtar ve eski eşi Deniz Uğur arasında yeni kriz! Bir kez daha mahkemelik oldular 'Huzurumu bozuyor'

2009 yılında ikizlerini kucaklarına alan Reha Muhtar ve Deniz Uğur arasında sular durulmuyor. Geçtiğimiz yıllarda velayet nedeniyle gerginlik yaşayan ikili şimdi de nafaka krizi nedeniyle mahkemelik oldu.

Magazin

23.01.2024, 19:35

Reha Muhtar ve Deniz Uğur, 2007 yılında birlikte yaşamaya başlamış, 2009'da ise ikizleri dünyaya gelmişti. Bir süre sonra yollarını ayıran çift, çocukların velayeti konusunda geçtiğimiz yıllarda sorun yaşamıştı. Mahkeme, çocukların velayetinin babada kalmasına, anneleriyle geçirdikleri zamanın arttırılmasına karar vermişti. İkili şimdi de nafaka nedeniyle sorun yaşıyor. 

SAVCILIĞA SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDU

Sabah'ın haberine göre ünlü haber spikeri Reha Muhtar, iki çocuğunun annesi Deniz Uğur hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundu. Muhtar, Uğur ve avukatının kendisini sürekli rahatsız ettiklerini belirtti. 

Her ay eski eşine 5 bin lira nafaka ücretini otomatik ödeme talimatıyla ödediğini ve aksatmadığını belirten Muhtar, Uğur'un avukatının "Bu ay nafaka yatmamış gözüküyor. Hukuki işlem yapmamamız için yarın gün içerisinde yatırmanızı rica ederiz" şeklinde mesaj attığını ve huzurunu bozmak istediklerini öne sürdü.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading