Yandex Metrica

Nihat Genç ve Hasan Can Kaya birbirine girdi! Küfürler havada uçuştu

Nihat Genç ve Hasan Can Kaya birbirine girdi! Küfürler havada uçuştu

Komedyen Hasan Can Kaya, bir seyircisinin babasına küfür etmesiyle gündeme geldi. Görüntülere tepki gösteren Nihat Genç ile Hasan Can Kaya birbirine girdi.

Magazin

04.02.2024, 18:42

"Konuşanlar" programıyla çıkış yakalayan Hasan Can Kaya, şimdilerde Acun Ilıcalı'nın yeni platformu Exxen'de kariyerine devam ediyor. Kaya son olarak bir seyircisinin babasına küfür etmesiyle gündeme geldi. Tartışmalara yazar Nihat Genç de dahil oldu. Komedyen ile Nihat Genç arasında tartışma yaşandı.

Nihat Genç, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda "Yokluk, sefalet, sapıklık diplerde... Gençler galiba para için makul yollardan geçinecek fikir, akıl, ürün bulamıyor ve zıpırın biri seyircinin yüzüne ana avrat düz gidip ekmeğini kazanıyor! Adına da mizah demiş, seyirci de mazoşist, para verip kendine küfür ettiriyor!" ifadelerini kullandı.

"KÜFÜR ÖYLE DEĞİL BÖYLE EDİLİR"

Daha sonra Hasan Can Kaya'nın tweet üzerine kendisini aradığını söyleyen Genç, "Lafı 'bana böyle diyemezsin'e getirdi. Ben de ona 'seyircinin anasına küfür hiçbir gelenekte yoktur' dedim. Efelenip pişkinliğinde ısrar edince, küfür öyle değil böyle edilir deyip yapıştırdım." dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading