Yandex Metrica

Murat Başoğlu ortalığı birbirine kattı! 4 ayrı suçtan hapis cezası

Murat Başoğlu ortalığı birbirine kattı! 4 ayrı suçtan hapis cezası

Yeğeniyle uygunsuz şekilde görüntülenen ve bu ilişki nedeniyle istenmeyen adam ilan edilen Murat Başoğlu, Bodrum'da ortalığı birbirine kattı. Hakim karşısına çıkan Başoğlu, 4 ayrı suçtan yargılandı.

Magazin

22.03.2024, 11:01

Ünlü sunucu Murat Başoğlu, yeğeni Burcu Başoğlu ile teknede uygunsuz şekilde görüntülenmiş, yaşadığı skandal ilişkinin ardından istenmeyen adam ilan edilmişti. Başoğlu, bu kez Bodrum'u birbirine katmasıyla gündemde. Skandal olayın ardından boşandığı eşi Hande Bermek'i tehdit eden ve Bermek'in arkadaşına saldıran Başoğlu, 4 ayrı suçtan hakim karşısına çıktı.

Bodrum'un Gündoğan Mahallesi Küme Evleri Mevkii'nde Başoğlu ile Bermek arasında alevi nedenlerden ötürü kavga çıktı. Bermek'in yanındaki arkadaşı Emre Sönmez ve Başoğlu arasında arbede çıktı. Olayın ardından hem Sönmez hem Başoğlu Bodrum Devlet Hastanesi'ne giderek rapor aldı.

Başoğlu, eski eşi Bermek'i ölümle tehdit ettiği, Sönmez'i ise darp ettiği iddiasıyla gözaltına alınmış daha sonra serbest bırakılmıştı. Diğer yandan ünlü sunucu hakkında üç ay süreyle önleyici tedbir uygulanmasına karar verildi.

4 AYRI SUÇTAN YARGILANDI

Günaydın'ın haberine göre; Başoğlu Bodrum 1. Asliye Ceza Mahkemesi'nde 4 ayrı suçtan hakim karşısına çıktı. Mahkeme, ünlü sunucuyu basit yaralama, gece vakti konut dokunulmazlığını ihlal, hakaret ve tehdit suçlarından 412 gün hapis cezasına çarptırdı. Verilen ceza 28 bin 760 lira para cezasına çevrildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading