Yandex Metrica

Müge Anlı'da akıllara durgunluk veren olay! Yüzlerce kişiyi dolandırıp estetik yaptırdı! Son hali görenleri hayrete düşürdü

Müge Anlı'da akıllara durgunluk veren olay! Yüzlerce kişiyi dolandırıp estetik yaptırdı! Son hali görenleri hayrete düşürdü

Müge Anlı'ya gelen bir ihbar sonucunda Mustafa İnce isimli bir kişinin yüzlerce kişiyi 50 milyon lira dolandırdığı ve estetik yaptırıp yurt dışına kaçmaya çalıştığı iddia edildi. İnce'nin estetik yaptırdıktan sonraki hali ise herkesi hayrete düşürdü.

Magazin

23.01.2024, 20:00

ATV'de ekrana gelen Müge Anlı ile Tatlı Sert programında ilginç olaylar işlenmeye devam ediyor. Programda bugün bir dolandırıcılık olayı işlenmeye başlandı. Tuba isimli bir kadın, Mustafa İnce'nin kendisini evlilik vaadiyle kandırdığını iddia ederek canlı yayına çıktı. Ardından birçok kişi de mağdur edildiğini söyleyerek programa başvurdu.

Mustafa İnce'nin eşi Melek canlı yayına bağlanarak boşanma davasının sürdüğünü, eşinin sevgilisi Ece ile bu işi yaptığı ve 6 yıldır eve gelmediğini aktardı.

Mustafa İnce tarafından mağdur edilen 20'den fazla kişi stüdyoya geldi, ihbarlar sonucunda 50 milyonluk vurgun yaptığı öğrenildi. 

50 MİLYON TL VURGUN YAPTI

Bugün ise Mustafa İnce hakkında yeni bir iddia ortaya atıldı. İnce'nin estetik yaptırdığı ve yurt dışına kaçma planı yaptığı öne sürüldü. Müge Anlı, 50 milyonluk vurgun yapan Mustafa İnce'nin yeni halini yayınladı. İnce'nin eski hali ve yeni hali arasındaki farkı görenler hayrete düştü. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading