Yandex Metrica

Merve Boluğur coştu! Bu kez eski eşi Murat Dalkılıç'ı hedef aldı! 'Kokuşmuş, bu kaçıncı show?'

Merve Boluğur coştu! Bu kez eski eşi Murat Dalkılıç'ı hedef aldı! 'Kokuşmuş, bu kaçıncı show?'

Son günlerde magazin gündeminden düşmeyen Merve Boluğur, eski eşi Murat Dalkılıç hakkında çok konuşulacak açıklamalarda bulundu. Instagram hesabından paylaşım yapan Boluğur, "Yanındaki kadına saygın olsun, bu kaçıncı show" dedi.

Magazin

23.01.2024, 19:38

Merve Boluğur özel hayatıyla konuşulmaya devam ediyor. Murat Dalkılıç, şimdilerde Mert Aydın ile aşk yaşayan eski eşi Merve Boluğur hakkında açıklamada bulunmuştu. "Bu kız delirdi", "Murat'tan sonra toparlayamadı" yorumlarına tepki gösteren Dalkılıç, "Merve canı isterse ayrılık nedenini açıklar" demişti.

"KOKUŞMUŞ BİTMİŞ GİTMİŞ"

Merve Boluğur, sessizliğini bozdu. Instagram hesabından paylaşım yapan Boluğur, eski eşi Murat Dalkılıç'ı hedef alarak ateş püskürdü. Oyuncu, şu ifadeleri kullandı:

"Geçmişimle de ilgili hiç konuşmadım çünkü benim için bitmiştir. Susmamın nedeni de saygımdandı hep. Fakat kimse de beni defalarca ağzına sakız etmeyecek. Topluca son kez yazıyorum bir daha bana böyle gelmeyin ne magazin ne ex.. Son kez söylüyorum benim bir duruşum bir imajım var.. Kalkıp kokuşmuş bitmiş gitmiş şeyin primini yapmak ne ya.. Yanındaki kadına saygın olsun bir de Merve açıklasın falan kaçıncı show koçum..

"ERKEKCİKLER UZAK DURUN BENDEN"

Artık hakkımı savunacağım.. Kimse beni değişik ithamlarla yargılayamaz. Lütfen erkekcikler uzak durun benden ne kimseye laf attım bugüne kadar ne birine yaslandım. Siz de benden uzak duracaksınız ama bu böyle biline.

Cahil kesimin psikolojik baskılarından da sıkıldım işsiz misiniz bu kadar psikolog kesildiniz sığ kafalarınızla uzayın abi.. Ben Merve'yim sadece.. Benim de hayatım saygı duyulacak.."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading