Yandex Metrica

Mehmet Dinçerler dilekçesinde her şeyi bir bir anlattı! Gözler Hadise'ye çevrildi! 'Asıl mağdur benim, uzaklaştırıldım'

Mehmet Dinçerler dilekçesinde her şeyi bir bir anlattı! Gözler Hadise'ye çevrildi! 'Asıl mağdur benim, uzaklaştırıldım'

Mehmet Dinçerler ve Hadise'nin boşanma tarihi belli oldu. Dinçerler'in avukatı aracılığıyla mahkemeye sunduğu dilekçe de ortaya çıktı. Ünlü iş insanı dilekçesinde asıl mağdurun kendisi olduğunu söyledi.

Magazin

23.01.2024, 19:52

Hadise ve Mehmet Dinçerler, geçtiğimiz haftalarda boşanma kararı aldıklarını açıkladı. Dinçerler'in ünlü şarkıcıya sanat hayatı konusunda psikolojik baskı uyguladığı ve takıları geri istediği öne sürülmüştü. Dinçerler'in dava dosyasına verdiği dilekçe ortaya çıktı. İkilinin boşanma davası tarihi de belli oldu. Çift, 30 Eylül Cuma günü görülecek duruşmada resmi olarak boşanacak.

"YANINDA OLMAK İSTEDİ ANCAK UZAKLAŞTIRILDI"

Dinçerler, avukatı Dilara Recepoğlu aracılığıyla mahkemeye sunduğu dilekçede asıl mağdurun kendisi olduğunu söyledi. Dilekçede Dinçerler'in Hadise'nin yanında olmak istemesine rağmen uzaklaştırıldığı, yapılan paylaşımlar ve söylemlerle kamuoyunda Dinçerler hakkında algı oluşturulduğu belirtildi.

"KAMUOYUNDA ALGI OLUŞTURMAK İÇİN TASARLANDI"

Ünlü iş insanının başından beri Hadise'nin sanat hayatını desteklediği belirtilen dilekçede şu ifadeler yer aldı:

"Hadise Açıkgöz’ün konserlerinde ve çalışma ortamında yanında olma istekleri karşılıksız bırakılmış, son bir aydır da konserlerde sahnelenen şovların ve ilgili paylaşımların, kendisine karşı kamuoyunda belli bir algı oluşturulmak üzere tasarlandığı düşüncesini doğurmuştur.

Davacı yana karşı tutumunda hiçbir değişiklik olmamasına rağmen basında ‘özgürlüğü kısıtlayıcı’ bir eş gibi lanse edilmiştir. Dava dilekçesine konu olan asılsız iddialar ve bunlara ilişkin yukarıda yer alan beyanlarımız doğrultusunda müvekkilim Mehmet Dinçerler’in talebi, temelinden sarsılan bu evliliğin bir an önce sonlandırılmasıdır.

"TAKILAR HADİSE'YE AİT"

Davacı yana armağan edilmiş olan tüm takıların davacı Hadise Açıkgöz’e ait olduğu tartışmasız olup; müvekkilimin kendisinden maddi, manevi hiçbir talebi yoktur."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading