Yandex Metrica

Mehmet Ali Erbil'den kötü haber! Yeniden hastaneye kaldırıldı

Mehmet Ali Erbil'den kötü haber! Yeniden hastaneye kaldırıldı

Geçtiğimiz haftalarda hastaneden taburcu olan Mehmet ali Erbil, tekrar düşerek hastaneye kaldırıldı. Erbil'in sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

Magazin

23.01.2024, 17:32

Kaçış sendromu ile mücadele eden ve uzun bir süre hastanede tedavi gören Mehmet Ali Erbil, geçtiğimiz yıl Temmuz ayında taburcu olmuştu. Son olarak İbrahim Tatlıses'in programında eğlenceli halleriyle dikkat çeken Erbil'den sevenlerini üzecek bir haber geldi. Ünlü komedyenin evinde ikinci kez düştüğü ve tekrar hastaneye kaldırıldığı öğrenildi.

Sağlık durumu iyi olduğu öğrenilen Erbil, taburcu edilerek istirahate alındı.

GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

Erbil, geçtiğimiz günlerde Jülide Ateş'in sunduğu '40' programına konuk oldu ve çocukluk yılları ile ailesini anlattı. Jülide Ateş'in "Anne ve babanıza hala öfkeli misiniz?" sorusuna Erbil'in verdiği yanıt, sosyal medyada gündem oldu. Oyuncu, o anları gözyaşları içinde anlattı.

Erbil, 14 yaşına geldiğinde üvey babasının kendisini evde istemediğini belirterek "Annem çaresiz kaldı, çok sevdiği için bize sahip çıkamadı. Film gibi, üvey annem de ağabeyimi istemedi. En acısı, hiç unutamadığım, kirli çamaşırlarımı anneme yıkatmıyordu üvey babam. Komşumuz vardı ben komşumuza deterjan alırdım, komşumuz yıkardı benim çamaşırlarımı." dedi.

Sevgi arayışı nedeniyle 4 eşinden de ayrıldığını söyleyen şovmen, "Annemi sevemedim sonra. Bu benim hatam değil. Sevemedim annemi, içimden öyle şeyler boşaldı gitti ki, asla sevemedim. Bizi üvey babaya ezdirdiği için." ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading